Emniyet Genel Müdürlüğü Silah Ruhsatı Randevusu Verilmemesi

Emniyet Genel Müdürlüğü Silah Ruhsatı Randevusu Verilmemesi
07 Kasım 2023 13:02

Yaklaşık 1 haftadır her gün defalarca denememe rağmen meskende silah ruhsatı bulundurma ön başvurusu için randevu alamıyorum. Hem burayı hem de diğer internet platformlarını okuduğumda bir çok kişinin bu konu hususunda şikayetçi olduğunu gördüm. Emniyet Genel Müdürlüğü'nün devletimizin bize tanıdığı bu hakkı engellemesinin sebebini merak ediyorum. Bütün evraklarım hazır bir şekilde randevu almaya çalışıyorum ama hep aynı ekrana bakıyorum. Birilerinin bizi neden randevu verilmediğini açıklaması gerekiyor.

Onur
Onur
10 Kasım 2023 13:06

Randevu sistemi açıldı. Yalnız şöyle bir durumla karşılaştım burayı okuyup mağduriyetini gidermek isteyen insanlar için yazıyorum; randevu saatinde gittiğimde memura uzun süredir randevu almaya çalışıyorum dedim kendisi bana randevu almanıza gerek yoktu direkt gelip sıra numarası alıp işlem yapabilirdiniz dedi. Gerçekten de baktığımda benden başka kimsenin randevu ile işi yoktu sıra numarası alan bekledi. Ben randevulu olduğum halde sıra numarası alıp bekledim. Yani randevu almak için uğraşmayın direkt gidin sıra numarası alın. Ben Ankara'da karşılaştım bu durumla diğer yerler buradan farksız değildir diye düşünüyorum.

Hizir
Hizir

Yivsiz av tüfeği Ruhsat yenilemesi için İzmit Gölcük ilçe emniyete müdürlüğünden iki haftadır her gün denememe rağmen e devlet üzerinden randevu alamıyorum. Devamlı olarak kaydınız yok şeklinde uyarı veriyor. Randevu olmadan da işlem yapmıyorlar. Bu iş bu kadar zor olmamalı. İnsanlara kolaylık sağlanmalı. Ruhsatı mi nasıl yenileyebilirim yardımcı olacak kimse yok mu.

Can sonuçtan hiç memnun değil

Emniyet Genel Müdürlüğü Silah Ruhsatı Randevu Sorunu!

27 Ocak 2025 19:55

09 Kasım 2024 00:58
Emniyet Genel Müdürlüğü Silah Ruhsatı Randevu Alımında Yaşanan Sürekli Aksaklıklar

05 Ekim 2024 10:51