Osman sonuçtan memnun değil

Eminevim Şikayetçiyim Fazla Ödeme

01 Kasım 2023 16:56

Eminevim'den ev almıştım depremde yıkıldı sigorta ödemesini kendileri almış ve bize hiçbir şekilde haber vermemişler 4 aylık oldu. Fazladan yatırmışım onun da üstüne yatmışlar bu hafta mahkemeye verdim. Ben memurum senedim var yani borcu her halükarda alırlar ama paraya en fazla ihtiyacım olduğunda paramı sigortadan toplu halde almışlar. Buna hakkınız var mı benim daha2 yıl ödemem vardı 3 yıldır aksatmadım. Şu anki peşin parayı görünce atlamışlar hemen 2 yıl sonraki parayla şimdiki peşin para birimi hakkımı helal etmiyorum. Üye numaram 1214372 inanmıyorsanız kontrol edin. Paramı verin

24 Ocak 2024 16:54

Eminevim islami bankacılık mış   benden 4 ay fazla ödeme almışlar borcun bitti demiyorlar sen yatırdıkça alıyorlar konut sigortasından deprem nedeniyle borcumun hepsini almışlar şikayet ettim iki faturamı 3 ay sonra aldım iki faturam hiç görünmüyor ispat ettim hala 2 ay daha geçti artık mahkemeye vereceğim

01 Kasım 2023 16:59

Eminevim'den ev almıştım depremde yıkıldı sigorta ödemesine el koymuşlar ve bize hiçbir şekilde haber vermemişler 4 aylık oldu fazladan yatırmışım onun da üstüne yatmışlar bu hafta mahkemeye verdim ben memurum senedim var yani borcu her halükarda alırlar ama paraya en fazla ihtiyacım olduğunda paramı sigortadan toplu halde almışlar. Buna hakkınız var mı benim daha2 yıl ödemem vardı 3 yıldır aksatmadım. Şu anki peşin parayı görünce atlamışlar hemen 2 yıl sonraki parayla şimdiki peşin para birimi hakkımı helal etmiyorum. Üye numaram 1214372 inanmıyorsanız kontrol edin paramı verin

01 Kasım 2023 17:02

Her zamanki gibi başkasına yönlendiriyorlar çözüm yok

13 Aralık 2023 14:01 (Şikayetten 1 ay sonra)

Osman Y. bey iyi günler, başvurunuz Eminevim Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

24 Ocak 2024 17:14

4 aylık fazla ödemenin 2 sini ödediler diğer ikisini hala ödeyeceklermiş biz sizi ararız dediler şubeye uğradım dilekçem kayıp tekrar dilekçe istediler 1 ay önce

24 Ocak 2024 17:16

Telefon ettim kimse sizle ilgilenmiyor sadece şubeye dilekçe yaz diyorlar

24 Ocak 2024 17:19

Daha senetlerim bile ortada yok borcumun hepsini tahsil edeli 5 ay olmuş 8. Ay 2023 ağustos

24 Ocak 2024 17:20

Dikkatli olun paranın dini olmadığını öğrendim

24 Ocak 2024 17:25

...

13 Şubat 2024 12:00

Şubat 2024 hala fazla ödediğim taksitlerin 2 tanesini alamadım 6 ay oldu param ne kadar değer kaybetti ama hala vermediler müslüman kardeşlerim

Ebru
Ebru

Bende Eminevim'e katılmayı düşünüyordum bu yorumu gördükten sonra vazgeçtim.

Recai sonuçtan memnun değil

Eminevim'in Duyarsızlığı. Önce Farklı Sonra Farklı Davranışı.

08 Şubat 2024 16:25
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Habersiz Yapılan DASK Ve Sigorta Problemi

Muammer