Eminevim'den Kanunsuz Sigorta Zorunluluğu

28 Kasım 2024 10:59

Eminevim sisteminden finansman kullanarak araç aldım. Araç teslimi sonrasında bana hiçbir şekilde bilgi verilmeden, onayım alınmadan Eminevim Sigortacılık Hizmetleri aracılığıyla aracıma kasko ve zorunlu trafik sigortası yapıldı. Araç kaskosunu daha kapsamlı farklı bir firmadan kendim yapacağımı beyan etmeme rağmen, Emin Sigorta Aracılık Hizmetleri finansmanı biz kullandırdık, kaskoyu da biz yaparız şeklinde beyanda bulundu. Bu konuda Resmi Gazete'de yayımlanan Madde 13 -) Kredi kullananın sigorta şirketini seçme hakkı sınırlandırılamaz. Sigorta sözleşmesine veya kredi sözleşmesine sigortanın belirli bir sigorta şirketine yaptırılmasına ilişkin konan her türlü şart hükümsüzdür. Maddesi bulunmasına rağmen sigorta şirketi kanunsuz davranarak poliçemi iptal edip başka sigorta şirketinden kasko yapmama müsaade etmiyor.

12 Aralık 2024 13:57 (Şikayetten 14 gün sonra)

Mehmet Y. bey iyi günler, başvurunuz Emin Sigorta Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Sevda
Sevda

Merhaba çözüm buldular mı

Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Zorunlu Sigorta Ve Kasko Uygulamasıyla Mağduriyet Yaşadım

12 Haziran 2025 16:39