Elle Ayakkabı Ayakkabımın Tabanı Kırıldı. Servise Gitti Ama Ne Ürün Var Ne Çözüm.

11 Temmuz 2024 14:23

Elle'den aldığım ayakkabımı maksimum 10 kere giymişimdir. Ayakkabının bir teki direkt olarak kırıldı. Yine aynı markadan aldığım bakım ürününü ayakkabıya sürerken bunu fark ettim. Ayakkabımı aldığım mağaza olan Hilltown AVM içindeki Elle mağazasına götürdüm. Durumu anlattım. Merkeze incelemeye gideceğini dönüş yapılacağını belirttiler. İnceleme sonrasında ayakkabıyı tamire aldılar ve tabanını komple değiştirdiler. Hasarsız olan ayakkabı tabanı da güncellendi. Teslim alma mesajı 29 Mayıs'ta geldi. Teslim almaya gittiğimde, ayakkabının öncesi ile alakası yoktu. Yapıştırıcı izleri vardı. Hepsinden ötesi kalıpta plastik enjeksiyondan kalma yanlış basım vardı. Akan damlalar görünüyordu ve bu direk kalıp hatası olan bir ürünün uygulanmasından kaynaklıydı. Mağaza müdürü bana başta bunun normal olduğunu söyledi. Ancak siteden ürünün görsellerini gösterdim. Mağazada ürünü kabul etmedim. Mağaza müdürü U*** bey bana yeniden ileteceğini belirtti. Ancak sonra üründen uzun bir süre haber alamadım. Mağazaya gittiğimde mağaza müdürü U*** bey bana kendi numarasını vererek iletişim konusunda yardımcı olmak istediğini belirtti. Bende ona, eğer yapılamıyorsa değişim ya da para iadesine açık olduğumu belirttim. Ancak her şekilde merkezin 2. İncelemesi beklemem gerektiğini söyledi. İşlem tamamlandığında telefonuma mesaj geleceğini söyledi. Bu konuşmadan sonra araya bayramda girdi. Totalde neredeyse 1 ay geçti. Ancak ayakkabım hakkında ne mağazaya ulaşabiliyorum ne de merkezden bilgi alabiliyorum.

Detaylı yazımı bu şekildeydi. Ancak özet olarak kalıcı olarak benim için Elle bitmiştir. Sıfır iletişim. Sıfır çözüm. Tabanı kırılan bir ayakkabıyı yapamıyorsanız iade alırsınız. İade alamıyorsanız, değişim yaparsanız. Ama hiçbirini yapamıyorsanız, bu işi yapmazsınız. Yazılı olarak dönüş istediğimi müşteri hizmetlerine ilettiğimde sistemde kayıtlı mail adresimin görünmediğini söylediler. Ancak telefonumda Elle firmasından gelen hesap giriş bilgilerinin mesajı bulunuyor. Kısacası yazılı iletişim riskine girmek bile istemiyorlar.

Benim işimi çözün. Benim ya ayakkabımı doğru düzgün yapın verin ya da değişim yapın. Enflasyon olan ülkede bekletilen her an zarar ediyoruz. Değişim için o günkü ederinde bir değişimi kabul edebilirim. Ancak benim ayakkabımı o günkü ederinde sayarak bu günkü fiyatla başka bir ürünü bana yönlendirirseniz ciddi ciddi mahkemelik oluruz.

Fotoğraf eklemek isterdim ancak başta güvendiğim için firmaya ilk halinin fotoğrafını çekmedim. Sonrasında da çekmedim.

11 Temmuz 2024 14:44 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Merhaba 1-91702 tadilat fiş numaralı ürününüzün tamir edilerek mağazaya gönderildiğini belirtmek isteriz. Mağazadan ürününüzü teslim alabilirsiniz. Saygılarımızla

23 Temmuz 2024 12:51
Elle Ayakkabı Ürün Hatası Ve Mağaza İlgisizliği
Aysun sonuçtan hiç memnun değil

10 Ekim 2025 17:13
Nazım sonuçtan memnun

23 Şubat 2025 16:53

30 Mart 2025 18:24
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

13 Haziran 2024 00:21