Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Elidor Şampuan Saçlarımı Mahvetti: Mağduriyetim Giderilsin

Elidor Şampuan Saçlarımı Mahvetti: Mağduriyetim Giderilsin
27 Temmuz 2024 18:52

Elidor'un yeni çıkan şampuanlarından aldım. Yorumlara bakarak 6 şişe aldım. Saçlarım mahvoldu, aşırı dökülüyor, çıtır çıtır kopuyor, resmen çöpleşti ve kupkuru oldu. Asla arındıramıyoruz, saçlarımın boy kısımları yapış yapış kalıyor. İlk başta alışma sürecidir dedim, kullanmaya devam ettim geçer diye ama yok, olmuyor. Rezil gibi oldu saçlarım. Birçok marka şampuan kullandım, asla böyle bir etki yaşamadım. Unilever şirketini aradım, şikayetlerimi bildirdim, benden saç görseli istediler. Bariz görsel var elimde ama tesettürlü olduğum için paylaşamayacağımı söyledim. Görüntü atmazsanız yardımcı olamayız dediler. Şampuanlar elimde kaldı, parama yazık oldu. Mağduriyetimin acilen giderilmesini istiyorum. Kesinlikle bir daha almayacağım bir şampuan.

29 Temmuz 2024 10:11 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili geri bildirimlerinizi kendimizi geliştirmek için bir fırsat olarak değerlendireceğimize emin olabilirsiniz. İlettiğiniz konuyu inceleyerek en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Unilever

12 Ağustos 2024 21:37

Bendeki şampuanların bir tanesi inceleme için alındı. Yerine asla bu seriden istemediğimi söylediğim halde yine aynı şampuan gönderilmiş. Elimde 5 tane daha bundan var diğer kutularda aynı saçlarımı yapış yapış yapıyor. 10 yaşında kızıma da kullandım, saçları çöp oluyor her banyo sonrası. Resmen arınmıyor. Silikon var gibi. Bir dahaki banyoya girdiğimde saçıma şu tutarken saçım kaygan gibi garip oluyor sanki yapışkan bir şey arındırıyorum. Bakın bendeki bütün şampuanların alınıp yerine doğru düzgün bir şey yollanmasını talep ediyorum acil bir şekilde bu sorun çözülsün. Saçlarımız çatır çatır kopuyor asla tarayamiyoruz garip bir şey bu

Elidor Keratin Şampuan Pişmanlığı!

Yağmur
15 Nisan 2024 11:47
Elidor Keratin Şampuan Pişmanlığı!
Gültaze sonuçtan hiç memnun değil

Elidor Keratin Etkili Elektriklendiren Şampuan

Gültaze