Silver sonuçtan hiç memnun değil

21 Nisan 2024 19:33

Elfida  Moda'dan ayın 21' inde 6 tane ürün aldım bayram öncesi ama daha dün teslim edildi ve hep yoğunuz bahanesi oldu. Bayram sonrası da elimizde dediğiniz renkler kalmadı dediler yine mağdur oldum. Neyse dedim ne varsa onu gönderin. Tabi bu süreçte kaç kere aradım mesaj attım bilmiyorum, dönüş yok.

Dönen de her defasında geçmiş konuşmalara bakmıyor her seferinde dekontu atın sorun neydi. Tekrar anlatıyorum sonra çözüm yok. Ertesi gün de tekrar mesaj atıyorum çözüm oldu mu diye, tekrar diyor sıkıntı neydi ve dekont, böyle bir kısır döngü oldu. Şimdi dün geldi kargo hiç istemediğim renkleri almak zorunda kaldım çünkü çek verelim dediler iade yerine ve kabul etmedim çünkü onlarla daha fazla muhatap olmak istemedim.

Bu gelen kargoda da ikisi yok dediler herhangi iki renk koydular, üçüncü ürünü de farklı koymuşlar, elindeki defolu diye. Banane ben alırken hepsi vardı. Bir de bunların yanında bir elbise de eksik geldi. Zaten bir ay bekledim. Şimdi yazıyorum dönen yok yine, sahibine ulaştım özel Instagram hesabından.

Gözde hanım da diyor ki tek hatamız bir ürün eksik olmuş, gözden kaçmış, yani bu kadar mağduriyet var. Halen tek hatamız bu diyor. Bu kadar sıkıntı yaşadığım bir alışveriş olmadı. Bin pişman oldum. Hepsinin de kanıtı var elimde.

Yorumlar (6)

Elfida

Merhaba elfidamodadan ulaşıyorum WP sipariş hatlarına yazarsanız yardımcı olalım

Elfida

Merhabalar efendim sorununuz çözüldü mü acaba çözülmediyse Instagram'da bulunan iletişim numaramıza yazınız yardımcı olalım

Silver

Çözüm olmadı işte, yukarıda anlattığım gibi şu an elimde o kadar para ödeyip ama giyemediğim o kadar ürününüz kaldı! Sipariş verdiğim elbiseler ile gelenler hep farklı oldu. Ve yurt dışında yaşadığım için daha fazla uğraşamadım. Neyse zaten bir daha alışveriş yapmam sizden.

Gözde hanıma nasıl ulaşabilirim

Hesap ismi neydi

Silver

Instagram'dan ulaştım ben. Şahsi hesabı var.

Nilay sonuçtan memnun değil

27 Nisan 2024 07:25

30 Mart 2024 11:01
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 15:54