Elele Baby Elele Ana Kucağı Pil Dayanmıyor

23 Kasım 2023 17:214.858

Elle otomatik sallanan ana kucağı aldım. Bebeğim 6 aylık ve en fazla 20 kere kullandım. Sebebi ise kablosuz çalışmadığı için priz olmayan yerlerde kullanamıyorum. Pil taktığımda ise 20 dakika içinde piller bitiyor, bu ne biçim pil ömrüdür? Eğer bu ürüne böyle bir özellik ekliyorsanız, lütfen hakkını verin.

1 Aralık 2023 04:21

Şikayetim yayınlanır yayınlanmaz benimle iletişime geçtiler pil sıkıntısı için yeni ayaklar gönderdiler fakat ayaklar benim ürünümün modeliyle uyumlu değildi yanlış anlaşılmadan dolayı özür dileyip doğrusunu göndereceklerini söylediler bu arada ben ürünü satın aldığım linki atarak bana gelen üründe sırt kademesi olmadığını ama görselde olduğunu söyledim ürünün üst modeli çıktığını istersem bana sırt kademesi iskeletini gönderebileceklerini söylediler çok memnun oldum. Ürün geldi fakat ne sırt kademesi sabit kalıyor ne de pil ömrü sağlıklı gelen ürün yeni bir ürün ama kumandası şarj adaptörü sinekliği gönderilmediği için bendekiler uyumlu değil keşke ürünler kontrol edilip sağlıklı iletişim kurularak müşterinin ana probleminin çözülmesi odaklanılarak gönderilse bu gidişle evim hurdalarla dolu olacak anlaşılan

14 Mart 2024 14:10 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba, Değerli müşterimiz ile iletişime geçildi. Müşterimizden şikayeti ile ilgili gerekli video, görsel ve fatura bilgileri talep edildi. Elele Baby için en önemli husus müşteri memnuniyetidir. Ayrıca müşterimizin sağ duyulu ve yapıcı yaklaşımı için teşekkür ederiz Sağlıklı ve güzel günler dileriz. Elele Baby Ailesi 💚

22 Ocak 2024 22:50

Aynı zamanda amore otomatik salllanan anakucağında sırt kademesi var diye aldım beneğim 1 aylık 1 2 kere denedik sırt ayarı da yok

22 Ocak 2024 22:48

El ele amore otomatik ana kucağı ve nova 3 in 1 beşik pil hemen bitiyor pil takıyorum sürekli ama pil ertesi gün çalışmıyor

Tümünü Gör

Ayşegül
Elele Baby Nova3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Beşik Bluetooth Ve Gıcırtı

Elele BabyNova3in1 Elektrikli Otomatik Sallanan Beşik Bluetooth Ve Gıcırtı

Utku
Elele Baby Park Yatak İçinden Çıkan Saçlar!

Elele Baby ParkYatak İçinden Çıkan Saçlar!

Esra
Elele Baby Ana Kucağı Kendi Kendine Tuşa Basıyor