İzmir Çiğli Egecan Sürücü Kursu Hakaret

25 Kasım 2023 13:45

İzmir Çiğli'de bulunan Egecan Sürücü Kursu'na Mayıs ayında kayıt yaptırdım. Temmuz ayında sınavı geçmeme rağmen her ay direksiyon dersi randevusu aldım. İşten izin alarak geldiğim halde eğitmenlere ulaşamadım ve ders alamadım. Bu durum Temmuz'dan Kasım'a kadar devam etti. Kasım ayında, sınavdan bir gün önce yalnızca bir direksiyon dersi verildi. Beklendiği gibi sınavda başarılı olamadım. O gün eğitmen, '25 Kasım'daki sınava gireceksin' dedi. Ben de ona göre geldim, ancak telefonla ulaşamadım. Daha sonra 'Yarın sınava gireceğim, belgemi almam gerekiyor' diye mesaj attım. Sürücü kursunun sahibi e*** Hanım, 'Bir ayda bir öğrenci iki defa direksiyon sınavına giremez' dedi. Ben de diğer eğitmenin bana öyle dediğini, işten izin alıp geldiğimi belirttim. Bunun üzerine e** Hanım bağırmaya ve hakaret etmeye başladı. 'Siz bizi aylardır mağdur ediyorsunuz' dememle bana terbiyesiz diyerek telefonu yüzüme kapattı.

25 Kasım 2023 14:50

Kursa kayıt yapılırken zaten Alaçatı'da çalıştığını söylemiştik buna istinaden kayıt yaptılar. Sonrasında bize her ay ders randevusu verdiler her defasında gelmemize rağmen unuttuk sizi listeye yazmamışız dediler. İlk direksiyon sınavında geçememek sorun değil sorun sizin 25 kasımdaki sınava gireceksiniz deyip sınav zamanı geldiğinde yine kimseye ulaşamamak. Biz kafamıza göre değil sizin o tarihte gireceksin demenize göre geldik.  Sonuçta bıktırdığınız için kursunuzu bıraktık. Daha doğrusu zorunda kaldık. Sizin gibi müşteriden parasını alıp hizmet vermeyen kurumları kapatsınlar.

25 Kasım 2023 14:41 (Şikayetten 56 dakika sonra)

Özel Ereğli Sürücü Kursu (Kdz. Ereğli) Yaşadığım Süreçte Hem Maddi Hem De Manevi Olarak Mağdur Oldum

Kayacan sonuçtan hiç memnun değil

Fenerbahçe Sürücü Kursu Organizasyon, Direksiyon, Araç Ve Eğitmen Sorunu

03 Haziran 2023 18:23