Engür sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2023 14:37

Ege Vitrifiye Ege Tyana Klozet Kapağı Çatlağı

2 adet almış olduğum Tyana klozet takımında ki her iki klozet kapağı da aynı noktalardan kırılmıştır. Bu durumdan birçok kişinin mağduriyet yaşadığını sitenizde görüyoruz. Bir üretim hatası olduğu tüm örneklerden görülmekte olup üretici firma Ege Vitrifiye tarafından müşteri memnuniyeti göz önüne alınarak her iki ürünün yenisi ile değiştirilmesini talep etmekteyim.

11 Nisan 2023 13:36 (Şikayetten 1 gün sonra)
10 Temmuz 2023 10:55

Merhabalar, Talep etmiş olduğunuz döküman ve fotoğrafları sizlere iletmiş olduğunuz telefon numarası üzerinden ilettim. Konu hakkında desteğinizi ve ürünlerin yenisi ile değiştirilmesini rica ederim. Saygılarımla, Engür özkan

14 Temmuz 2023 18:36

"Ürünün 2 yıl olan garanti süresi dolmuş isterseniz ücretli olarak sizlere yardımcı olabiliriz" cevabı ile müşteri memnuniyetine ne kadar değer verdiğiniz ortada. Bu üründen şikayetçi olan müşterilerinizin ortak probleminin ürünün aynı noktadan kırılması olmasını bile dikkate almayarak böyle bir geri dönüş yapıp bu kadar çok gelen şikayeti görmezden gelmeniz müşterilerinize verdiğiniz değeri ortaya koymaktadır.

Kenan
Kenan

Maalesef Ege Vitrifiye markası çok kalitesiz bir marka 2 senede 2 kapak değiştirdim. Bir dahakine komple klozeti değiştirip farklı bir marka klozet alacağım

Bugra sonuçtan hiç memnun değil

Ege Vitrifiye Rezervuar Kapağı Yedek Parça Satışı Yok

10 Ocak 22:04