Ege De Port Yapı Mimarlık Para İadesi Yapmama

16 Aralık 2023 02:40

Bu firmaya Haziran ayında 750.000 TL ödedim. İnşaatın yakın zamanda başlayacağı söylendi ancak halen bir çivi bile çakılmadı. Birçok kişi mağdur durumda. E**T**, kimsenin parasını iade etmiyor. Anlaşılan projenin kendisi bile yokmuş, her şey kurguymuş.

25 Aralık 2023 19:36

Ertaş yatırım inşaat sahibi Erkan Tongur Maltepe de inşaat yapacağı vaadi ile benden 750.000 TL peşinat aldı. Aylar geçti ortada proje falan olmadığını öğrendik. Hukuki süreç başladı. Aldığı parayı iade de etmiyor. Herkesin bu firmaya dikkat etmesini rica ederim.

Veli

Gerek diğer şikayetçiler, gerek toprak sahipleri, kim varsa, kim görüyorsa mesajı aşağıdaki mailden ulaşırsa sözleşmeleri karşılaştıralım. Aynı daire olduğunu görün, adliyede dosyaları birleştirelim. Mail: [email protected]

Tamer

Aynı kişi aynı problem lütfen iletişime geçelim

İbrahim

Merhaba, aynı dertten muzdaribiz. Aşağıdaki mailden iletişim bilginizi iletirseniz görüşelim mutlaka; [email protected]

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Prefabrik Ev Teslim Edilmedi, Param İade Edilmedi: Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

07 Ağustos 15:34
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Taşkar İnşaat Toleyis Sitesi Kentsel Dönüşüm

02 Temmuz 2024 17:47