Ege De Port Yapı Mimarlık Para İadesi Yapmama

16 Aralık 2023 02:40876

Bu firmaya Haziran ayında 750.000 TL ödedim. İnşaatın yakın zamanda başlayacağı söylendi ancak halen bir çivi bile çakılmadı. Birçok kişi mağdur durumda. E**T**, kimsenin parasını iade etmiyor. Anlaşılan projenin kendisi bile yokmuş, her şey kurguymuş.

25 Aralık 2023 19:36

Ertaş yatırım inşaat sahibi Erkan Tongur Maltepe de inşaat yapacağı vaadi ile benden 750.000 TL peşinat aldı. Aylar geçti ortada proje falan olmadığını öğrendik. Hukuki süreç başladı. Aldığı parayı iade de etmiyor. Herkesin bu firmaya dikkat etmesini rica ederim.

29 Aralık 2023 16:47

Gerek diğer şikayetçiler, gerek toprak sahipleri, kim varsa, kim görüyorsa mesajı aşağıdaki mailden ulaşırsa sözleşmeleri karşılaştıralım. Aynı daire olduğunu görün, adliyede dosyaları birleştirelim. Mail: [email protected]

28 Aralık 2023 21:49

Merhaba, aynı dertten muzdaribiz. Aşağıdaki mailden iletişim bilginizi iletirseniz görüşelim mutlaka; [email protected]

Prefabrik Ev Teslim Edilmedi, Param İade Edilmedi: Mağduriyetimin Giderilmesini Talep Ediyorum

2021 yılında Gür Pover ve tek Prefabrik firmalarından prefabrik ev almak için E**** E**** ve M******* K***** ile sözleşm...

1 Destek

Taşkar İnşaat Toleyis Sitesi Kentsel Dönüşüm

2 Temmuz 2024 17:473.713

Kentsel dönüşüm adı altında 2018 yılında evimizin yıkımını gerçekleştirdiler. 2024 7. Ay oldu ve hala inşaat devam ediyo...

Taşkar İnşaat Toleyis Sitesi Kentsel Dönüşüm
2 Destek