Chery Bayisinde Yaşanan Teslimat Ve Eksiklik Sorunları

Chery Bayisinde Yaşanan Teslimat Ve Eksiklik Sorunları
25 Aralık 2024 15:231.142

Chery Gebze Efsane Bayisi'nden Tiggo 7 Promax araç aldım. Aracı 7 gün içinde teslim edileceğini beyan ederek apar topar sattılar. 7 gün sonunda aracı getirmediler, tartıştık. Aracı 14 gün sonra ancak teslim ettiler fakat onu da beceremediler, eksik teslim ettiler.

Aracın motor koruma üst kapak eksikti. Bize satarken gösterilen araçlarda vardı bu kapak, hatta çok beğenmiştim. Tercih etme nedenlerim arasında oldu. Motor koruma muhafazası da vardı. Teslim ederken sorduğumda fabrika çıkışı böyle dediler. Satın alırken böyle değildi, şok oldum. Yardımcı olunmadı. Chery (Gebze Efsane Chery Bayi) beni hayal kırıklığına uğrattı.

Chery Türkiye'ye yakışmadı. Basit bir plastik parçadan mı kar edilir? O kadar reklamlarla müşteri aldatılıyor. Koca bir hayal kırıklığı. Durumun düzeltilmesini istiyorum. Sosyal medyada, orada burada o kadar reklam sonuçta yanıltmaca. Satarken gösterilenle teslim edilen farklı. Müşteri hizmetlerini aradım, sadece sorun dinleyip ilgili bayiye yönlendiriyor. Zaten bayiyle sorun yaşıyoruz. Çözüm odaklı çalışılmıyor, müşteri memnuniyeti göz ardı ediliyor.

2 Destek

Chery Servislerinde Ulaşılamazlık Ve İlgisizlik Sorunu

11 Temmuz 2025 12:12309

Merhaba, benim 2024 model Chery Tiggo 7 aracım var. Bu aracın 15.000 bakımı geldi. Gebze'de ikamet ettiğim için Gebze'de...

Chery Servislerinde Ulaşılamazlık Ve İlgisizlik Sorunu

Chery=pişmanlık/Ernaz=Allah'a Emanet, Kazadan Sonra Ki Mağduriyet

9 Nisan 2024 11:161.168

"Teşekkürler Chery, Daha önceden öfkeyle yaşadığım Pişmanlığım için pişmanım"