Serhat sonuçtan hiç memnun değil

EDL Ekspertiz Değer Kaybı İşlemlerinde Hayal Kırıklığı

25 Temmuz 2024 22:53

Kazanın hemen peşine arayarak değer kaybı için işlem başlattılar. 24 bin lira gibi bir meblağ söylemelerine rağmen beş kuruş alamadık. Kafalarına göre bir fiyat söylüyorlar. Hiçbir yetkileri yok. İş bitirme gibi bir dertleri de yok. Eğer aranırsanız direkt kapatın, sadece zaman kaybı ve alacağınız parayı da hiç ediyorlar.

Ali

Bir de vekaletname 1 yıllık verdim bir tonda yetki verdim gibi sanki avukat olunca hiçbir şey olmazmış gibi geldi ah ah

Ali

Peki kaç gün önce aradılar beni de bugün aradılar biz ekspertiz sigorta şirketiyle anlaşmamız var vekalet verin dedi 2 tane avukat a verdim sigortanın avukatıymış 23.400 TL alacaksınız dedi benimde içime sinmedi 15 gün içinde para yatacakmı bakalım

Ali

Vekaleti saat 3 saat önce 3 gibi verdim zaten yarın hemen iptal ettirsem zaten ne isim var neydigi belirsiz insanlara ben niye bir de içeriği bayağı kapsamlı bir vekalet gibi bir de 1 yıl dediler 1 yıllık niye vekalet verdiysem slk lik yapınca fark ettim

Serhat
Serhat

Yatmaz keşke vermeseydiniz vekalet ben vekalet verdiğimde 26 nisandı hâlâ bekliyorum.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 2024 18:24
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ocak 2025 15:41
Bünyamin sonuçtan çok memnun

27 Nisan 2024 00:51
"Şikayetvar sayfasına bizlere bu fırsatı tanıdığı için teşekkür ederim gerekse essa danışmanlık hizmetleri ne teşekkür ederim ilgi ve alakalarından dolayı sorunum titizlikle araştırılıp düzeldi sağlam güçlü bir kadroya sahip bu firmaya gönül rahatlığıyla araç hasar dosyalarınızı verebilirsiniz saygılarla"