Mehme sonuçtan hiç memnun değil

Ecovacs N8 Robot: Haritalama Ve Şarj Sorunları

Ecovacs N8 Robot: Haritalama Ve Şarj Sorunları
12 Aralık 2024 19:52

Ecovacs N8 Deebot robot kullanıyorum. Haritalama iki haftada bir bozuluyor. Bir şekilde idare ettik ama şimdi ise istasyondan çıkıyor. Şarj yuvasını sürükleyip 1 dakika sonra kırmızı ışık yanıyor. Haritalama yapmıyor, çalışmıyor da. Nasıl bir yol izlemem lazım? Media Markt çalışanı ısrar etmişti. Şimdi burayı okudum da herkes benim gibi Media Markt çalışanı mağdur.

24 Aralık 2024 11:08

Ecovacs n8 robot süpürgem çalışmıyor garantiye yolladım ama büyük ihtimal mağdur olan biz olacağız herkesi şikayeti aynı bu sürüm hatalı arkadaşlar kendi müşteri hizmetleri söyledi diğer modellerde yok bu yüzden AVM'de bize ısrarla bunu sattılar. Ama ürünüm gelsin tüketici heyetine başvuracağım 8 bin peşinde değilim insanlar bizim gibi olmasın alma bilmediğin marka alma arkadaş

13 Aralık 2024 11:37 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bildiriminiz ile ilgili olarak tarafınızla görüşme sağlanmış ve gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Ecovacs Türkiye

21 Ocak 2025 21:29

Aynı şekilde geldi servis hiçbir şey yapmamış süpürgeye ama hakkımı arayacağım

Sebahat
Sebahat

Ecovacs deebot 8n aldığım günden beri sorunlu iade sini istiyorum, ısrarla Media Markt sattı çok kaliteli olduğunu beyan etti bizde güvendik ama servisten çıkmıyor evde kaldığı sure çok az diyebilirim servis e gidiyor ama yine çalışmıyor

İnci sonuçtan hiç memnun değil

İnci
22 Kasım 2024 00:54
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
21 Nisan 2025 12:03
Abuzer sonuçtan hiç memnun değil

Abuzer
07 Eylül 2023 17:22