Kamera Sorunu Ve Yetersiz Garanti Hizmeti

13 Ekim 2024 03:51788

12 Pro Max telefon aldım EasyCep'ten
Fakat telefonun kamerası yakın objelere odaklanamıyordu. Bir süre sonra kamera donmaya başladı. Cihazı kapatıp açtıktan sonra düzeliyordu ama kamerada biraz çekim yaptıktan sonra tekrar donuyordu. İlk aldığımda herhangi bir uyarı vermeyen cihaz, artık kameraya 'bilinmeyen parça' uyarısı veriyor. 2 kez garantiye gönderdim fakat 'kamerada herhangi bir sorun görülmedi' diyerek telefonu geri gönderdiler. Bugün 3. kez garantiye gönderdim. Garanti merkezindeki teknisyen arkadaşlar işini düzgün yapmıyor. Lütfen telefonumun kamerasını orijinal kamera ile değiştirin.

16 Ekim 2024 15:02

İPhone 12 Pro max cihazımı 3. Kez garantiye gönderdim diğer ikisinde kamerada herhangi bir sorun görülemedi yazıp göndermişler cihaz kamerası ne odaklıyor ne 0.5 çekim yapıyor ve sürekli kamera donuyor kamerayı kullanamıyorum ve sonradan kamera bilinmeyen parça uyarısı vermeye başladı lütfen cihazımın kamerasını orijinal kamera ile değiştirin ya da cihazımı değiştirin aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayetçi olacağım kaç aydır telefonsuzum ve mağdur durumdayım

13 Ekim 2024 03:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

13 Ekim 2024 11:50

Merhaba, yaşamış olduğunuz deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

13 Ekim 2024 12:01

Merhaba, İlettiğiniz bilgilerle detaylı incelememizi gerçekleştiriyoruz. Size en kısa sürede yeniden ulaşarak güncel bilgilendirmeyi ileteceğiz. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Zeynep

26 Ekim 2024 16:08

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Şükran

27 Ekim 2024 13:59

Merhaba, Sizi aradık fakat maalesef ulaşamadık. Sizi yeniden arayacağız . Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

29 Ekim 2024 15:22

Merhaba, Çözüm süreci esnasında verdiğiniz destek ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Geri bildirimlerinizi hassasiyetle inceledik ve değer vererek ihtiyaç olduğunda faydalanmak için not aldık. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Easycep Müşteri İlişkileri Pelin

28 Ağustos 2024 21:221.386

Merhabalar. İlk olarak EasyCep firmasından iPhone 11 256 GB telefon almıştım. Telefon 1 hafta geçmeden batarya şişme sor...

28 Ekim 2024 14:47848

EasyCep'ten 1 ay önce mükemmel seviyede iPhone 11 Pro max aldım. Telefonun ...

EasyCep Yanıltıcı İPhone Onarımı Ve Değişim Süreci

Aldığım İphone Orijinal Çıkmadı, Sürekli Sorun Yaşıyorum!

15 Mayıs 2025 11:491.214

Başta EasyCep adlı markadan telefon almak mantıklı geldi. Kozmetiği çok iyi olan, 1 TB’lık iPhone 13 Pro Max aldım. İşim...

EasyCep Çok İlgisiz Müşterilerine

4 Mart 2024 15:551.765

"Çözüm merkezinden eda hanıma teşekkür ederim"

Tümünü Gör
EasyCep Para İademizi Alamıyoruz!

EasyCep Paraİademizi Alamıyoruz!

Last