Emel sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 17:54
Emel'in Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çözdükleri için teşekkür ediyorum”

28.03.2024 tarihinde EasyCep internet sitesinden aldığım 128 GB iPhone 12 telefonu, aldığımdan beri 3 kez kapanıp açılmama sorunu yüzünden tamire gönderdim. Bugün 3. kez tamirden dönen telefonu, servisin 2 gün test edildi, sorun yok notuyla alıp, daha bir saat geçmeden aynı sorunu tekrar ettiği için geri göndermek zorunda kaldım. 4 kez ya, aynı sorun nasıl çözülemez? İade ve değişimi de kabul etmiyorsunuz. Bana nasıl o telefonu tekrar gönderebilirsiniz? Daha önce hiçbir internet alışverişinde bu kadar mağdur olmadım. Üstüne bana inanmayıp video istiyorsunuz. Tüm belgeleri yükleyeceğim. Yeter artık, şu sorunu çözün. Telefonu alalı 2 ay oldu ama telefon 1.5 aydır serviste. Bu ne demek ya?

04 Haziran 2024 17:56 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı telefon numaranız ve e-mail adresiniz üzerinden en kısa sürede ulaşarak yardımcı olacağız. Tüm destek talepleriniz için canlı destek hattımızdan bize ulaşabileceğinizi ayrıca belirtmek ister, anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

06 Haziran 2024 14:18
Emel
11 Haziran 2024 22:42

Süreç o kadar yavaş ilerliyor ki 1.5 aydır telefon siz de değilmiş gibi üstüne 9 günlük bir bayram tatili giriyor araya bu süreç nasıl hızlanacak üstelik aradığımda müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum siz beni ararsanız kendi telefonum olmadığı için ulaşamayacaksınız

18 Haziran 2024 14:23
Emel
03 Nisan 11:28

Sorunumu çözdükleri için teşekkür ediyorum

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

EasyCep'ten Aldığım İphone 12 Defalarca Arızalandı, Mağduriyetim Sürüyor

Gamze
31 Temmuz 18:30
Şerif sonuçtan hiç memnun değil

Şerif
10 Mart 21:25
Onur sonuçtan çok memnun

10 Mart 11:19
"Pelin Hanım'a özellikle çok teşekkür ediyorum"
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
26 Ekim 2024 11:01