Ela sonuçtan hiç memnun değil

E-okul İlgili Öğrenci Aktif Öğrenci Kayıtlarında Bulunamamıştır Hatası

E-okul İlgili Öğrenci Aktif Öğrenci Kayıtlarında Bulunamamıştır Hatası
18 Ağustos 2024 00:28

E okul da 5. Sınıfa geçen oğlumun L**** B**** ortaokuluna kaydı otomatik çıkmıştı. Okul ile görüştük kayıt için. Aynı gün öğleden sonra sistemden baktığımda 'ilgili öğrenci aktif öğrenci kayıtlarında bulunamamıştır' Yazıyor şu an hiçbir şekilde ulaşamıyorum. İki oğlum var birinin kaydı sistemde var diğeri yok. Sistemden silindi mi ne oluyor. Okul yerleştirme süreçteyiz. Giremiyorum. Bunun çözüm nedir ne yapmalıyım. Lütfen yardımcı olun.

Ayşegül
Ayşegül

Acaba nasıl çözüm buldunuz şuanda bizde hemen hemen aynıyız. Kızım 4 bitirdi 5 olması gerekiyor fakat 4 sınıf siste de nasıl yapacağım bilmiyorum finir verirsen iz sevinirim

Ela
Ela

Merhaba, bize o an öğrenci belgesi lazımdı sistemden alamıyordum. Önceki okulundan öğrenci olduğu ve bu sene son senesi olduğu ile ilgili bir belge alabilirsiniz. Aktif gözükmeme nedeni kayıt yapılacağı için havada kalıyor ama bir hafta 10 gün sonra kayıt gözüküyor. Belge lazımsa vereceğiniz yer ile görüşüp kayıt tamamlandıktan sonra verebileceğinizi sürecin sizlik olmadığını iletebilirsiniz

Ytr
Ytr

Aynı sorunu bende yaşıyorum acaba çözüm bulabildiniz

Busra sonuçtan hiç memnun değil

e-okul Kayıtlı Okul Sorgulama

Busra