E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Yoklama Başvuru İşlemini Yapamıyorum

28 Nisan 2023 11:22

Tamı tamına 1 aydır tecilimi bozup yoklama işlemi yapamıyorum. Ağustos celbi için yedek subay tercihi yapacaktım fakat e devletin yeni askerliğim sisteminde yoklama başvurusuna dair herhangi bir ibare yok. Askerlik şubesine gittim ve bana e devletten yapacağımı söylediler.  1 hafta önce kendilerini aradım sistem açılır merak etmeyin dediler ama sistemde düzelme yok.

Yorumlar (7)

Ugur

Bende de aynı durum var ne yapmam gerekiyor

Musa
Musa

Merhaba. Durum nedir sorunu nasıl çözdünüz?

Ömerhan

Evet sistem açıldı öncelikli olarak erteleme iptalinde bulunabilir sonra yoklama işlemi yapabilirsiniz sonra aile hekimine gidip sağlık raporu alıp e devlete işlendikten sonra askerlik hizmet tercihi yapabilirsiniz sağlıkta bazen sistemsel sıkıntılar yaşanıyor fakat sistem eğer açıksa sizi alsa alsa 2 gününüzü alır

Halil
Halil

Ben de aynı sıkıntıdan muzdaribim. Günlerdir bakıyorum sürekli hala gelmedi.

Son durum nedir?

Fatih
Fatih

Bir çözüm bulabildiniz bende aynı sorunu yaşıyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Celp Dönemi Hatası Şubat 2026 Tercihi Kabul Edilmiyor

26 Ocak 14:17