e-Devlet (Turkiye.gov.tr) T.C. Kimlik Kartı NFC Çipi Okumuyor

e-Devlet (Turkiye.gov.tr) T.C. Kimlik Kartı NFC Çipi Okumuyor
09 Kasım 2023 23:03

E-devlet üzerinden kimlik doğrulama yapmak istediğim vakit 'maalesef kimlik kartı okunurken bir hata oluştu' ibaresi çıkmaktadır. Başka telefonlarda da denedim NFC özelliği ile çipi okutamıyorum. Görüyorum bir çok kişi de bu durumdan muzdarip bir yol gösterin ne yapmamız lazım!

Yorumlar (7)

Derin
Derin

Aynı telefondan benim kimliğimi okuyor ama eşimin kimliğini okumuyor biz kimliği değiştirmekte şansımızı deneyeceğiz başka türlü olmuyor gelecek olan yeni kimlikte umarım olur

Başkent
Başkent

Arkadaşlar ben çözdüm sanırım sorunu, kimliği okutmaya girdiğiniz de NFC aç diyor sistemsel olarak en alt da NFC işlevini geri yükle hataları düzelt diyor ve daha sonra cihaz yeniden başlatılacak diyor başladık dan sonra cihazı direkt telefonun üzerine koyun oluyor ben de böyle oldu ama ben PC den e devleti açtım oradan onaylamak istedim beni kare kod ile mobil cihaza yolladı belki bur da bir ayrıntıdır 3. Günün sonunda başardım inşallah işinize yarar

Ömer
Ömer

Vallahi senin dediğin şeyi denedim oldu bu sefer. Bilgisayardan yaptım telefona yönlendirdi bu defa okudu sayende CİMER'e başvuru yapabildim beni büyük dertten kurtardın teşekkürler

Evet bende de aynı sorun devam etmektedir

Yasemin
Yasemin

Bir çözüm bulabildiniz mi

Nesibe
Nesibe

Nasıl halledebildiniz acaba bende aynı durumdayım

Caner
Caner

Aynı telefonumdan aynı çipli kartı bankanın uygulamaları okurken, e-devletin uygulaması okumuyor. Bir zahmet güncelleyin bir şey yapın.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Kimlik Tarama

14 Ağustos 2024 13:22