E-Devlet (Turkiye.gov.tr) Güvenlik İçin Silah Kartı Başvurusu Sorunu

Çağdaş
18 Ocak 2024 23:5527.500

Ben, özel güvenlik kimlik kartımı silahlı olarak başvurdum ve sınavı kazandım. Lise mezunuyum, mezuniyetim e-Devlet'te görünür durumda. Ancak ben silahlı güvenlik kartı başvurusu yapmak istediğim zaman, mezuniyetim sistemde gözükmüyor. Farklı bir kanaldan mezuniyet sorgulama yaptığımda mezuniyetim çıkıyor; ama o sistem üzerinden çıkmıyor. Bu nedenle sorun yaşıyorum ve kart başvurusu yapamıyorum. Lütfen bu sorunu bir an önce düzeltin.

Yorumlar(5)

Benzer Şikayeti Var
25 Mart 2025 22:35

E devlette başvuru yapamadım maalesef özel güvenlik şubesine gittim evraklarla beraber öyle verdim ikinci yenilemede sanırım e devlet üzerinden görünür başka turlu olmuyor çok denedim hep hata aldım

Gamze
Gamze
25 Mart 2025 22:32

Sorunu siz nasıl çözdünüz? Aynı sorunu yaşıyorum ön lisans mezunuyum, önlisansı seçtiğim zaman kabul etmiyor, liseyi seçtiğim zaman kabul etti acaba bir sorun yaşarmıyım başvuruyu e devletten tamamlasam?

1 Şubat 2025 01:20

Kral aynı durum bende yaşıyorum çözüme kavustunmu nasıl bir izlenim çizdin

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Mezuniyet Bilgisi Hatası Nedeniyle Silahlı Güvenlik Kartı Başvuru Sorunu

1 Şubat 2025 01:5211.245

1 Destek1 Yorum

E-Devlet | Turkiye.gov.tr Öğrenci Belgesi Görünmüyor

İlay
30 Eylül 2024 20:203.328

EGM üzerinden Özel güvenlik başvurusu yapmak istedim ama sisteme kayıtlı öğrenci belgeniz bilginiz bulunmaktır ekranı çı...

Öne ÇıkanKonular

e-Devlet | Turkiye.gov.tr Kategorileri