Dyt. Yeşim İşgüzar Orak Rencide Edici Tavrı!

03 Kasım 2024 23:47

Bugün ön görüşme için kliniğine gittim ve ağlayarak çıktım. Konuşmama neredeyse müsaade etmedi sürekli lafımı kesti ve arada söylediğim birkaç cümleyi de başka yöne çekti. Cihaz+diyet düşünüyordum ama 12 seans cihaza 43 bin tl gibi korkunç bir rakam verdi ki diyet ücreti hariç! Diyet listesi de 3500 TL ve içerisine kendi üretimi olan fahiş fiyatlı çaylar da ayrı ücret. Makineleri çok pahalı aldığını ve yeni ofis açtığını söyledi durdu belli ki bunu içeri adımını atanlardan fazla fazla çıkarma niyetinde. Bunların hepsini geçtim maddi anlamda sıkışık ve özel anlamda zor günlerden geçtiğimi belirttim ve indirim ya da ödeme kolaylığı istediğimi bu ücreti bir anda veremeyeceğimi belirttim, öyle küçümser ve rencide edici şekilde yanıt verdi ki kendimi çok kötü hissettim. İndirimi 43 bin ile yaptığını! Ve bu parayı da bu halimden kurtulmak için bir zahmet bulup ödemem gerektiğini ifade etti. Kilomla psikolojik baskı yapması mı dersiniz, maddi anlamda sıkışıklığımı ifade etmemi beleşçilik olarak adlandırması mı dersiniz başlı başına gurur kırıcıydı. Diyet listesini hazırladı fakat o kadar rahatsız oldum ki baştan beri tavrından, sanki bana hayrına diyet listesi hazırlamış ve yine hayrına devam edecek gibiydi. Cihazlar için düşünüp pazartesi dönüş yapabileceğimi sorduğumda azarlayarak 1 saattir bana zaman ayırdığını ve kızını okuldan alması gerektiğini onu boş yere meşgul ettiğimi belirtti. Çocuk azarlar gibi tavrı karşısında çok bozuldum ve ağlayarak çıktım odasından umurunda bile olmadı. Asistanı beni sakinleştirmeye çalıştı ve diyete de devam etmek istemediğimi söyledim asistanına. Ön görüşme ücreti olmadığını iletti asistanı ama diyet listesi yazdığı için ve 1 saatini aldığım için ücret ödemek istediğimi belirttim. Asistanı kendisine sorduğunda 1000 TL gibi bir ücret söylemiş. Ödedim ve ağlayarak çıktım oradan. Danışanına sadece para gözüyle bakması ve bir insanın zor günlerden geçtiğini anlayamaması çok kırıcıydı. Psikolojik olarak iyi olmayan ve sizden düzelmek adına medet uman bir insana bu yaklaşım tamamen psikolojik şiddettir. İşini layığıyla yapan bir sürü diyetisyen var neyse ki. Ben hanımefendinin Instagram sayfasına ve öz geçmişine aldandım lakin diyet ve zayıflama gibi Zorlu bir süreçte benim için karşısındakine düzgün davranması daha önemli.

13 Mayıs 2025 10:07 (Şikayetten 6 ay sonra)
Gözde
Gözde
14 Mayıs 2025 02:02

Yeşim hanım şikayeti ilk gün okuduğunuz halde 6 ay sonra cevaplama gereği hissetmeniz yazdıklarımı doğrular nitelikte zaten. Müşterinize yaşattığınız psikolojik şiddetten pişmanlık hissetmeden ya da telafi etmeye bile gerek duymadan,  hala yaptıklarınızın doğruluğunu savunmanız gerçekten şaşırtıcı ve üzücü. Söylediklerimin harfiyen arkasındayım, kamera ve ses kayıtlarınız iyi ki var çünkü o kayıtlarda bahsettiğim her şey duyulacak ve görülecektir. Hukuk sadece sizin için yok bu ülkede, benim için de var.

14 Mayıs 2025 08:56

Benim yeni bilgim oldu hanımefendi, dediğim gibi mecra burası değildir, gereken adımlar adınıza başlatılmıştır, iyi günler dileriz.

Şeffaflık Ve Müşteri Memnuniyeti Eksikliği

01 Mart 2025 15:37

Aldığım Hizmette Saygısız Davranış Ve Haksız Seans İptali

20 Haziran 2025 22:59
Ece sonuçtan hiç memnun değil

Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi

26 Nisan 2024 23:12
Dt. Veysel Koç Zirkon Kaplama Tedavisi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Uzman Diyetisyen Gökçe Talay Kalitesiz Hizmeti Mağdur Olmam

14 Ekim 2024 13:34