Dyson V8 Max Modda Kesik Çalışıyor

22 Ocak 2024 21:31
21 Ocak 2024 10:23

Dyson V8 modeli Max modunda kesik kesik çalışıp duruyor. Ürünü alalı bir yıl olmadı bile. Lütfen mağduriyetimizi giderilsin, firmadan acil yapıcı bir dönüş bekliyorum

26 Ocak 2024 13:07 (Şikayetten 3 gün sonra)

08 Ağustos 2024 17:15

Dyson V8 Kesik Kesik Çalışıyor 2023 Şubat ayında yani daha bir buçuk yıl önce Dyson V8 aldık. Fakat yıl bile dolmadan arıza vermeye ve sürekli kesik kesik çalışmaya başladı. Online destek aldık servise götürdük fakat süpürgede değişen bir şey yok. Başka V8 kullanıcıları da aynı sorundan şikayetçi. Belli ki bu V8in kronik sorunu ve Dyson insanları bile bile mağdur ediyor. Henüz garantisi bile dolmamış fakat kullanamadığımız süpürgenin iade veya değişimini talep ediyoruz. Firma bizi mağdur etmesin lütfen. Çok sevdiğimiz bir marka olacak diye aldık fakat çok pişman olduk. Bu deneyimle bir daha Dyson almak yahut tavsiye etmek mümkün değil. Lütfen mağduriyetimiz giderilsin.

Serkan

Bu kesik kesik çalışma sıkıntısının aynısı bizde de oluştu, sorun nedir? Ne yapmamız gerekiyor? Dyson V8 model🤔

İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Süpürgem Sürekli Arızalanıyor, Destek Alamıyorum

İlknur