İrem sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Şarjlı Süpürge

05 Mart 2024 16:47

Dyson V15 süpürgemi 2023 Ocak ayında aldım ve aldıktan üç hafta sonra papatya kısmı arızalı olduğu için cihaz değişimi yapıldı. 2023'ün Kasım ayında Anti Tangle başlığı kırıldı, yeni başlık gönderdiler ve stokta olmadığı için Anti Tangle özelliği olmayan başlık gönderilmesini teklif ettiler. Ocak ayında gönderim sağlandı ve ben iki ay mağdur kaldım. Şimdi ise başlıktan dolayı cihazım üç defa çalışıp duruyor. Dördüncü kez süpürme işlemine başladığımda ne tesadüf ki yine başlık kırıldı ve ben müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Gerçekten ürününüzün arkasında durun.

07 Mart 2024 14:15 (Şikayetten 1 gün sonra)

24 Temmuz 2024 21:50
Dyson V15 Şarjlı Süpürge

Her geçen gün bir yerinden arıza çıkıyor ve iletişime kimse geçmiyor iletişim numarası diye verdikleri yarım saat bekletiyor ve geri dönüş sağlanmıyor Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim çözüm bulunmazsa

Esma sonuçtan memnun

Esma
11 Şubat 2024 13:43
"Geç oldu ama yine de teşekkür ederim."
Meltem sonuçtan çok memnun

Meltem
04 Haziran 2024 12:23
"Sorunum çözüldü, teşekkür ederim."
Dyson Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Zeynep