Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V15 Döner Başlık Yan Teker Arızası

Dyson V15 Döner Başlık Yan Teker Arızası
21 Ağustos 2024 12:02

Dyson V15 süpürgemin döner başlığının yanında bulunan iki adet tekerlek kırıldı. Dyson müşteri hizmetleri bana ikinci bir başlık ücretsiz gönderdiler. Bu konuda kendilerine teşekkür ediyorum. Fakat, gelen başlık da bir süre sonra yan tekerlekler bir daha kırıldı. Anlaşılan kronik bir sorun! Ben tekrar müşteri hizmetlerini aradım bana bu parçanın değişimi yıl içerisinde ikinci kez olacağından garanti dışı ücretli olacağını söylediler. Şimdi sorum şu bu parçada kronik bir sorun var çok güzel olan süpürge bu iki tekerlek yüzünden lekeleniyor. Dyson yetkilileri bu sorunu çözüp hatalı parçaların değişimini yapı memnuniyetsizliği ortadan kaldırmalı. Bu konuda Dyson yetkililerinden katma değerli bir cevap bekliyoruz. Teşekkürler.

22 Ağustos 2024 18:01 (Şikayetten 1 gün sonra)

01 Eylül 2024 19:08

Hiçbir yetkili bana dönüş yapmadı bilginize teşekkürler

11 Eylül 2024 08:45

Merhabalar, beni halen daha kimse aramadı

27 Eylül 2024 15:28

Merhabalar, Dyson sizden bir geri dönüş olmadı. Siz buradan otomatik cevap yazıyorsunuz, Ne zaman arayacaksınız? Teşekkürler.

Mustafa sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2025 15:55
"Çözüm odaklı yaklaşımınız ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunuz için teşekkür ederim."
Dyson V15 Halı Başlığı Tekerlekleri Garanti Sonrası Kısa Sürede Kırıldı Çözüm Yok

Sedef
28 Ekim 2024 19:27
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
20 Aralık 2023 23:28
"Merhaba. Bugün telefonda arayarak sorunuma ilgili, alakalı yaklaşan müşteri temsilcisinden memnun kaldım kendisine teşekkür ederim."

Dyson Garanti Kapsamında Eksik Onarım Ve Yetersiz Müşteri Desteği Deneyimi

Volkan
14 Mayıs 2025 19:11
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
11 Kasım 2024 10:23