Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Üretim Hatalı Cihaz Sorunu

04 Eylül 2023 15:36

14 Mart 2023 de Dyson Akasya mağazasından 2 adet Dyson V10 alımı yaptım. Henüz 5 ay olmasına rağmen ürünlerden 1 tanesi arıza yaptı! Parmak tetikteyken güç kesmesi ve haznesinin toz çekmemesi problemleri oldu ki ben bu cihazı haftada 1 kere bile kullanmadım! Servise götürdüm, servis 1 saat geçmeden mesaj gönderdi ürününüz tamir edildi diye! Ürünü teslim ederken değişim istediğimi özellikle belirttim ki bu V10 cihazlarının bazı serilerinde sorunlu üretim olduğunu daha önce de duymuştum! Servis arıza tespiti ile ilgili bilgi vermeden benden onay almadan direkt parça değişimi yapmış ve ürünü aldığımda açma kapama butonunda hasar oluşturmuş! Gayet rahat açılıp kapanan hazne artık zorlanarak açmak durumunda kaldım! Kesinlikle bu cihazın değişilmesini istiyorum Dyson markasına güvenim kalmadı acil yetkililerin ilgilenmesini ve sorunumu düzeltmesini talep ediyorum! Servisteki yetkili bu şekilde bir seride üretim problemi olduğunu maalesef bu şekilde çok mağdur olduğunu 3 ay geçtikten sonra değişim yapamadıklarını söyledi! Kendi çalışanınızın bile itiraf ettiği ve bunu kayıt ettiğim bir sorunun daha fazla duyulmadan çözüme kavuşturmanızı rica ediyorum!

04 Eylül 2023 15:43 (Şikayetten 6 dakika sonra)

06 Eylül 2023 01:24

2 gün oldu halen firma tarafından hiçbir geri dönüş yapılmadı!

29 Temmuz 2024 19:56

Tüketici hakem heyetinin misli ile cihaz Değişimi yapılacak kararına rağmen bana 4 kez serviste işlem görmüş tamir ve yenileme yapılmış ürünü sıfır ürünmüş gibi paketleyip gönderdiniz! Islarla sıfır v10 cihazımı istemem rağmen servis isşlemi görmüş v 11 gönderdiniz tek kelime ile berbat bir müşteri hizmeti ve kalitesizlik aldığıma bin pişman ettiniz

İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
25 Eylül 2023 15:53
Semih sonuçtan çok memnun

Semih
24 Ekim 2023 17:38
"Sürekli arıza çıkaran ürünün yerine firma sıfır v10 absolute + modelini bana gönderdi. Umarım bu modelde benzer bir arıza yaşamam. Dyson müşteri hizmetlerine teşekkür ederim."

Şehriban
19 Aralık 2023 22:04