Ayla sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2023 14:54

Dyson V11 absolute extra Pro süpürge almıştım. Kullanıldıkça (öyle çok sıkta kullanılmıyor, çünkü kablolu Dyson ım da var) Halı Başlığının dönmesini sağlayan yanındaki yuvarlak aparatları içini saç dolanmış ve o yuvarlağı yerinden koparmış. Halı başlığına kullanırken yön verilemiyor. Dyson ı aradım mümkün değil parçanın orasına kıl toplanmaz dediler, kıl topladığını resimle ispat ettim, kıl topladığına göre süpürgenin yapım aşamasında bir imalat hatası olabileceğini söyledim hatta mühendislerinize gönderin bu sizin makinenizin sorunu dedim. Aldığımdan iki yılı çok az geçmişti ve o bölge kıl toplamaz öyle şey olmaz dediler, makineyi istediler, gönderdim ve kendi hatalarını kabul edip yeni başlık gönderdiler, ben yeni başlık için memnun oldum. Teşekkür ettim, ama yeni başlığı kullanırken 8. Ayda yine aynı yuvarlak kısım kıl toplamış ve yine koptu, şok oldum, inanamadım, Dyson ı aradım ve 8 ayda kopar mı, parçanın garantisi yok mu diye sordum. Normalde var ama size ücretsiz gönderdiğimiz için garantisi yok dediler. Nasıl oluyor. Parça sizin, siz bu parçaya kefil değil misiniz, para ile de alsam hediye de olsa parçanın Dyson olduğunu değiştiriyor mu? Bu parçaya da garanti uygulamanız lazım dedim, öyle de olmalı zaten Koskoca Dyson’a güvenemeyecek miyiz. Dyson ın en önemli parçası ( süpürgenin ana parçası) kıl toplamaz denen yerden (dönüşü sağlayan bölüm) kıl topluyor parça kırıyor ve bunun sorumlusu kullanıcı (ben) oluyorum, Hatta ben bu hatalı süpürgenin değiştirilmesini istiyorum. Çünkü bu bir imalat hatasıdır. 8 ayda başlık kırılacaksa, ben o kadar para verip yeni başlık niye alayım, onun da kırılmayacağının garantisi var mı? Hatta fotoğraflarda diğer kopmayan yuvarlak parçanın içinden dolanmış kılın ucu bile görünüyor. Yakında o kıllar o parçayı da koparır. Ben o kılın oraya dolanmaması için hiçbir şey yapamıyorum, ben normal evimi süpürüyorum. Dyson bana o kılın oraya dolanma nedenini açıklasın o zaman ve o kıl dolanmasını engellemek benim elde olmadığına göre bu o makinenin büyük bir hatası değil midir? Hatalı süpürgemin değiştirilmesini talep ediyorum. Bu duruma Dyson ın kısa zamanda sorunuma çözüm bulmasını Bekliyorum.

21 Haziran 2023 14:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)

22 Kasım 2025 14:32

Daha önce yaptığım şikayetimi yeniliyorum. Bu süpürge hatalı bu üçüncü başlık yine hatayı verdi. Aynı süpürgeden ailemde herkeste var (be aynı yıl alındı onlarda) hiç birinde bu şikayet yok. Herkes ilk başlığını kullanıyor, ben bu süpürgeyi aldığımda da sesi ve çekişi onlarınkilerden farklıydı biz onu farketmiştik ve ben Dyson a başvurmuştum hiç sorun yok demişlerdi, bence o zaman yanlış değerlendirme yaptılar çünkü süpürge çok az kullanılıyor genel temizlik kablolu Dyson'la yapıldığı halde 3. Başlığın yanları kırıldı, bu nasıl oluyor bunu bana mantıklı bir şekilde anlatın lütfen. Hiçbir bilgisi olmayan bir çalışanınıza aratıp benimle konuşturup sonra Dyson aradı ilgilendi diye bildirim yapmayın. Hatalı üretim olan Dyson v11 süpürgenizi lütfen değiştirin artık

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Kalıcı Çözüm Bekliyoruz!

Nazlı
19 Aralık 2024 15:15
Dyson Süpürge Başlık Sorunu: Kalıcı Çözüm Bekliyoruz!
İpek sonuçtan hiç memnun değil

İpek
29 Aralık 2023 19:37
Dyson Süpürge Tüy Kopması Ve İlgisiz Marka Deneyimi
Dyson Süpürge Tüy Kopması Ve İlgisiz Marka Deneyimi

Pınar
18 Mayıs 2024 10:47
Dyson V11 Ve Bir Çok Modelinde Aksesuar Temin Edilemiyor.
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 20:20

Filiz