22 Mayıs 2024 09:422.549

Dyson Airwrap başlıkları yerine oturmuyor ve saçımı yapmaya çalışırken sürekli düşüyor. Ayrıca uzun süre kullandığımda ısınma yapıyor. Kurutma dışında kullanamıyorum. Bir sürü para ödedik, kullanamıyoruz bir köşede duruyor. Üretiyorsanız ürününüzün arkadaşında durun lütfen, üretimsel bir hata yapıyorsanız değiştirin.

27 Mayıs 2024 12:11 (Şikayetten 5 gün sonra)

Gizem
28 Mayıs 2024 11:06

Dyson müşteri hizmetlerinden Benimle iletişime geçen kimse olmadı Dolayısıyla sorunum çözülmedi

29 Mayıs 2024 12:53

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

Dyson Airwrap Kullanımında Sürekli Yaşanan Başlık Sorunu

10 Şubat 2025 16:14851

Dyson Airwrap fön başlığı işlem esnasında aniden çıkıyor, başlık tüm saçlarıma dolanıyor başlığı çıkartmaya çalışırken d...

Dyson Airwrap Başlık Sorunu

10 Şubat 2025 15:362.403

Dyson'dan Airwrap v9'u satın aldım. Fön başlığı kullanılırken düşüyor. O kadar para vererek ürün alıyoruz ve karşılığı b...

Dyson Müşteri Hizmetleri Sorunu

9 Mayıs 2024 09:591.031

"Sorunla ilgili geri dönüş sağlandı. Süreç çok uzun sürdü ancak cihazın gövde kısmı değiştirildi sorun çözüldü. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ediyorum."

Tümünü Gör
Dyson Airwrap i.d Çizik Ve Aparatı Eksik Gönderildi, Sorunu Çözmediler!

Dyson Airwrap i.dÇizik Ve Aparatı Eksik Gönderildi, Sorunu Çözmediler!

Pelin
Dyson Airwrap Saç Şekillendirici Hüsranı!

Dyson Airwrap SaçŞekillendirici Hüsranı!

Mert

Burçin
Dyson Airwrap Aparat Değişikliği

Dyson AirwrapAparat Değişikliği

Özlem
Dyson Serviste Ürünümü Değiştirmişler Eski Bir Cihazla!

Dyson ServisteÜrünümü Değiştirmişler Eski Bir Cihazla!

Burcu

Öne ÇıkanKonular