Gamze sonuçtan çok memnun

13 Ağustos 2024 22:51
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Recep bey konuyla ilgilendiği için teşekkür ederim çok yardımcı oldu konu tez zamanda çözülür”

İstanbul Forum AVM'de ki şubeniz tam bir hayal kırıklığı. Soslu tavuk dürüm istiyorum, ancak sürekli yanlış siparişler veriyorlar. Müşteriyi hiçbir şekilde anlamıyorlar ve kontroller sağlanmıyor. Menü olarak istiyorum ama yanında patates verilmedi. Tavuktan çok kalın bir kemik çıktı, bu insan sağlığıyla oynamaktır. Hiç mi kontrol sağlanmıyor? Boğazıma takılsaydı ne olacaktı? Gerekli yerlere şikayetimi belirteceğim.

Görsellere resimlerini de ekliyorum, ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Oradaki tüm ekip değişmeli ya da ekibinizi düzgün şekilde eğitin. Kendilerine çekidüzen vermeleri gerekiyor çünkü işlerini severek yapan insanlar değiller. Zoraki sipariş veriyoruz, istediklerimizi yapmıyorlar. İstediğimiz menüyü vermiyorlar ve suratları asık. Birbirleriyle sürekli kavga ediyorlar. Hayatımda böyle bir sektör görmedim.

13 Ağustos 2024 22:55 (Şikayetten 3 dakika sonra)
13 Ağustos 2024 23:42

Gerekli yerlere gerekli şikayetlerimi dile getireceğim kemik çıkması nedir yani bunu bir telafisi olamaz bunun bir çocuğun yediğini düşün gerçekten bunun cevabını özür dileyerek mi kapatacaksınız yani anlayamadım asla kimseye ne Dürümle önermeyeceğim benim yaşadığım durumu kimsenin yaşamasını istemiyorum insan sağlığıyla çok güzel oynuyorsunuz dürümleye de bu yakışırdı zaten

15 Ağustos 2024 15:31

15 Ağustos 2024 15:34

Değerli Misafirimiz Gamze H. ile yapmış olduğu paylaşımın çözümü adına iletişim kurularak gerekli bilgilendirme sağlanmıştır. Sizleri her zaman restoranlarımızda görmek ve ağırlamaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Dürümle Çözüm Merkezi Ekibi

14 Ağustos 2025 18:28
Mehmet sonuçtan çok memnun

21 Temmuz 2023 21:48
"En azından dikkate alınıp müşteri kaybetmek istememeleri güzel ilgili şubeye de gerekli reaksiyonu alacaklar umarım ve telafi etmek için misafir etmek istemeleri de güzel bir jest oldu. Teşekkürler..."
Yilmaz sonuçtan hiç memnun değil

02 Şubat 2025 17:51
Hasan sonuçtan memnun değil