Can sonuçtan hiç memnun değil

Sultanbeyli Dünya Göz Hastanesi Prof. Üslupsuzluğu

22 Mart 2023 16:19

Sultanbeyli Dünya Göz Hastanesi'nde 22.03.2023 tarihinde Prof. *** adlı doktor ile 3 yaşındaki kızımın muayene sürecindeki tutum, tavır ve üslupsuzluklar neticesi muayeneyi yarıda keserek şikayet sürecini başlattık. Sultanbeyli Dünya Göz Hastanesi'nin baş hekimine konuyu taşıyıp şikayet dilekçesini ilettiğimde isterse doktorun bizi beyaz kod ile şikayet edebileceğini dile getirmesi işin boyutunu daha da tırmandırdı. Ben işin takipçisi olacağımı hastanenizde bu tip doktorları barındırmaması gerektiğini ilettiğimde ne yapalım dışarı mı atalım disiplin cezası mı verelim şeklinde akla mantığa sığmayan yorumlar yapabilme cesaretinde bulundu. Dünya Göz Hastanesi şubelerinde bulundurduğu sözde prof. Ve baş hekimlere şikayet süreçlerini nasıl yönetmesi gerektiği konusunda bence yeterli bir açıklamada bulunmamış olsa gerek bu sürecin nasıl gelişeceğini sorduğumuzda dahi anlamlı bir cevap alamadık.

24 Mart 2023 16:13 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Can U. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; www.dunyagoz.com.tr adresinin iletişim bölümünden veya 444 4 469 numaralı çağrı merkezimizi arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Acil Durumda Hastaneden Yetersiz Geri Dönüş Ve Bilgilendirme

06 Aralık 10:03

Sağlık Sigortasına Rağmen Fark Ücreti Şoku

10 Mayıs 10:21
Murat sonucu yetersiz buldu

Hatalı Reçete Nedeniyle Maddi Ve Manevi Mağduriyet

19 Ağustos 11:11
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Reçete İle Boşa Harcanan Para

21 Mart 11:05