Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Dünya Göz Hastanesi Akıllı Mercek Ameliyatı

10 Temmuz 2024 10:34

Gaziantep Dünya Göz Hastanesi'nde doç. Dr. ** ** isimli hocaya akıllı mercek ameliyatı oldum. Bir yıl oldu. Halen görmem netleşmedi, gözümdeki halkalar devam ediyor.

Hele ki gece hayatım mahvoldu ve bunu doktoruma söylediğim halde, defalarca muayeneye gittiğim halde sürekli damla verip iki ay kullanın, üç ay kullanın deyip de bir yılı bulduktan sonra 'sizin gözünüzde bir şey yoktur, görmenize engel bir şey yoktur, gayet iyi görüyorsunuz' diyor.

Ama ben göremiyorum diyorum, okuttuğu yazıları okuyamıyorum ama yine bana diyor ki 'sizin görmenizde herhangi bir engel yoktur' ve başka bir hekim arkadaşına gönderip +0.75° gözlük yazıp yine hala 'sizin gözünüzde bir şey yok' demesi ve 'benim artık yapabileceğim bir şey yoktur' diyor.

Acaba Dünya Göz Hastanesi'ni seçtiğimiz için yanlış bir şey mi yaptık? Oysaki dünya çapında bir hastane olduğu için tercih etmiştim. Sağlığım, param ve vaktim hepsi boşa gitti. Dünya Göz Hastanesi olarak da mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Ayhan
Ayhan
15 Temmuz 2024 11:01

Şikayet üzerine beni tekrar hastaneye davet ettiler gittiğimde muayene ücreti karşılığında tekrar başka doktora muayene ettireceklermiş sanki ben bilmiyorum ücret ödeyip başka doktora muayene olmayı kabul etmeyip hastane müdürüyle görüştüğümde kabul ettiler başka hekime muayene için hekim kontrol ettiğinde lazer tedavisi önerdi muhasebeye yönlendirdiler kendilerinin hastası olduğum için indirim yapıp 28.000 TL istediler bende bu sizin yapmanız gereken bir şey doktorla ilk konuştuğumda ufak bir derece kalırsa ücretsiz lazer yapacağını söylemişti benim doktorada sormuşlar oda ücretli yaparım demiş gidip doktorla görüşücegim önceki konuşmamız ne oldu ne denen anlaşma bozuldu diye sonucunu sizlerle paylaşacağım Dünya Göz Hastanesi hastanesinin ne kadar işinin arkasında durduğunu

15 Temmuz 2024 11:12 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın Ayhan K. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Ogün
Ogün

Kesinlikle Bu hastanenin tüm şubelerinden uzak durmak gerekir.

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Akıllı Mercek Ameliyatının Ardından Süregelen Görme Problemleri

27 Kasım 2024 22:35
Mht sonuçtan hiç memnun değil

Gaziantep Dünya Göz Hastanesi Gözlerimi Elimden Aldı!

03 Eylül 2024 21:16

Katarakt Ameliyatı Sonrası Hayal Kırıklığı ve İlgisizlik