Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Adana Şubesi'nde Tedavi Sonrası Görme Sorunu Çözülmüyor

11 Aralık 2024 14:55

Adana şubelerinde 2 akılı mercek ve 1 defa retina tedavisi sonrası 6-7 defa da kontrole gitmeme rağmen görmede herhangi bir iyileşme durumu yok. Twit atınca sanki ilgileniyor gibi dönüş sağlıyorlar ama ellerindeki doktorların beceriksizliğinin önüne geçemiyorsunuz. Yapılan işlemler sadece para kazanmak uğruna yapılıyor ve binlerce tl ücret ödüyorsunuz ama nafile. 2 defa bile düşünmeden bu sağlık kurumuna hiç uğramayın başka sağlık kurumlarını tercih edebilirsiniz

13 Aralık 2024 14:40

Şikayetvar kısmında Adana Dünya Göz Hastanesi hastanesinde 2 akıllı mercek ameliyatı,1 retina operasyonu sonrası yapılan işlemlere bağlı olarak görmede iyileşme sağlanmadığından ilgili firma hakkında şikayeti dile getirmiştim. Adı geçen firma başka hastanelerini önermesine rağmen ilgili hastaneye güven duygusunun kalmadığını ve tazminat yolunu kullanacağımı belirtim. 7-8 defa muayene de tedavi edilemeyen bir kusur 9. Defa gittiğinizde tedavi edebilecekleri bir muamma olarak karşınızda duruyor. Yasal hakları sonuna kadar kullanıp ilgili firma hakkında tazminat davası açılacak

12 Aralık 2024 15:52

Hastane yetkilileri kendi hastanelerinde tekrar kontrol etmeleri için dönüş sağladı ama ben kendi doktorlarına güvenim kalmadığı için muhtemele tazminat davası açacağımı belirtim ve bir üst sağlık zincirinde teşhis edilmesini isteyeceğimi belirttim. İşin hukuki olarak çözülmesi ve bu yaşanılanlardan dolayı tazminat talebimin olacağını ilettim

14 Aralık 2024 17:37 (Şikayetten 3 gün sonra)

Sayın Faruk G. ile iletişime geçilmiştir. Hastanemizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve şikayet taleplerinizi; iletebilirsiniz. Saygılarımızla

14 Aralık 2024 17:42

Bu arkadaşlar 6-7 defa da çözemedikleri sorun için 8. Defa yine gelin diye sözüm ona çözüm ürettiklerini sanıyorlar. Dünya kadar ücret alıp boş beleş çözüm üretiyorlar

14 Aralık 2024 17:52

2023 yılında olduğum ameliyat bedeli 2024 fiyatları ile 175-200 bin tl gibi fiyatlara yapılıyor. Dünya Göz Hastanesi değil para/göz.

27 Nisan 2025 09:53

Bu adamları bırakıp son8 ayda 6 defa başka hastanelere gidice bu Dünya Göz Hastanesi denen para/göz firmasının yanlış teşhis ve yanlış tedavi ile birlikte uygun olmayan ticari durumları da ortaya çıktı. Adamlar 2 odaklı mercek diye tek odaklı mercek takmışlar utanmadan. (tık fakültesinde 2 uzman doktor ve 1 prof muayenesi sonrası ortaya çıktı) ameliyat sonrası lekelenme var diye 2 defa Laser yapınca gözün yapısını tahrip etmiş. Göz kuruluğu teşhisini yapamayınca hem yanlış mercek hem de yanlış teşhis ile birlikte görmede sıkıntılı bir durum var. Konu şu an il sağlık müdürlüğüne iletilmiş olup soruşturma başlatıldı. Muhtemelen bu adamlar katarakt ameliyatını da sadece para almak için uydurdukları anlaşılıyor. Cerrahi tedavileri acemi kasaplar gibi. Bunlara güvenmiyorum size de öneri de bulunmam

Kurtuluş
Kurtuluş

Hangi doktora oldunuz göz sorununuz neydi tam olarak

Dünya Göz Hastanesi Akıllı Mercek Ameliyatı

15 Kasım 2023 00:48