Selman sonuçtan hiç memnun değil

DS Automobiles Ds Yetkili Servis Problemi

18 Eylül 2024 22:48

17/09/2024 tarihinde 2023 model DS7 marka 34 SG 0647 plakalı aracım Mardin/Midyat ilçesinde arızalanmış olup, hemen aracın acil yol yardım birimini aradım. 1 saat sonra aracı çekici ile Diyarbakır arm Peugeot yetkili servisine gönderildi. Ertesi gün 18/09/2024 tarihinde Diyarbakır arm yetkili servisine aracın durumunu öğrenmek ve ikame araç talep etmek için gittim. Ancak yetkili servis araca bakmak istemediklerini aradan geçen süre zarfında araca bakılmadığını 10 gün sonra ds in kendi servisi açılacağından oraya gidilmesi gerektiğini söyledi. Gün içinde ds servisini buldum kendilerine durumu anlattım ancak halihazırda Resmi olarak açık olmadıklarını ilgili servisin Arm olduğunu kendilerinin bir şey yapamayacağı tarafıma ilettiler. Ne Ds servisi ne de arm Peugeot servisi tarafıma yardımcı olmamaktadır. Bu durumda çok fazla mağdur oldum. Bu mağduriyetimin nasıl ne şekilde çözüleceğini öğrenmek istiyorum. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

profile profile profile

Sıfır Aracımda Büyük Arıza Ve Yedek Araç Sağlanmaması Mağduriyet Yaratıyor

Duygu
10 Eylül 2025 14:34
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran

Veysi
26 Şubat 2024 13:45
peugeot-arac-motor-arizasi-cozulemiyor-1.doc
Muhammed sonuçtan memnun değil

Yeni Alınan Peugeot 2008'de Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği Nedeniyle Mağduriyet

Muhammed
26 Ekim 2025 00:49