Buse sonuçtan hiç memnun değil

Dreame L20 Ultra Deterjanı Hiçbir Yerde Yok!

12 Mayıs 2024 10:36

Dream'e pişmanlığı! 2 ay önce Dream L20 Ultra robot süpürge aldım 42 bin TL'ye, içindeki deterjanı bitti ve şişesi delindi. Türkiye'de hiçbir yerde deterjanı bulamıyorum. Böyle bir saçmalık olamaz. Madem böyle bir makine satıyorsunuz, deterjanını da satın. Şu an makineyi kullanamıyorum. Lütfen bana bir çözüm bulun. www.dreameturkiye.com

profile profile profile

Yorumlar (5)

Feyzullah

Arkadaşlar rastgele deterjan kullansak makineyi bozarız bir de garantiden çıkar diye tehdit ediyorlar, çok köpürmemesi lazım hiç mi yok yerli üretici

Coşkun

Arkadaşlar ürünün kitapçığını okumazsanız böyle sorunlar yaşarsınız deterjan haznesinin üstte kalan tıpasında bant var deterjanın boşalması için üstten hava alması gerekiyor patlama sebebi onun sökülmemesi ve solüsyonu internette herhangi bir robot süpürge solüsyonu alıp kutuya hava deliğinden enjekte edebilirsiniz

Yay

Merhaba, sizin kurudan çöp kutusu çıktı mı? Yoksa poşet mi çıktı? Kullanım kılavuzunda çöp kutusu var. Bunu ekstradan 1000 TL'ye satıyorlar. Ayrıca o minicik deliğe nasıl deterjan enjekte yapacağız? Siz hangi deterjanı nasıl enjekte ettiniz?

Ferat

Merhabalar. Deterjan diye tabir ettiğiniz Solüsyon ürünlerini hiçbir ülkede satmıyorlar bilginiz olsun. Ancak Amazon da ya da aliexpress de bulabilirsiniz.

İbrahim

Dünya para verip makineyi aldık, deterjanı yok. Nefis bir olay.

Zübeyde sonuçtan hiç memnun değil

Dreame X40 Ultra İçin Deterjan Temin Sorunu

Zübeyde
10 Şubat 00:46
Feyzullah sonuçtan hiç memnun değil

Dreame L20 Robot Süpürge: Tedarik Sorunları Ve Müşteri Mağduriyeti

Feyzullah
10 Şubat 14:03
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Robot Süpürgede Eksik Parça Sorunu Ve Teslimat Talebi

Yusuf