Özcan sonuçtan hiç memnun değil

Özcan
28 Kasım 2023 16:25

41 Burda AVM'deki Teknosa mağazasından 21/03/2022 tarihinde Genpa garantili Dreambot D9 Max robot süpürge satın aldım. Süpürgeyi aldığım ilk günden itibaren sürekli harita problemi yaşıyorum. Haftada bir harita bozuluyor, girmemesi gereken yerlere giriyor, oda içerisinde rastgele dolaşıyor, yasaklanmış alanlara girmeye çalışıyor, harita sürekli kayboluyor. Bazen temizlemeye başlarken direkt olarak yeni bir harita oluşturmaya başlıyor ve eski harita siliniyor. Sadece bir oda temizliği seçtiğim zamanlar, odayı bitirdikten sonra şarj ünitesine gitmek yerine başka odalara gidip orada amaçsızca dolaşıyor. Cihazı aldığım günden beri mağdurum. Daha önce servise gönderdiğimde cihazın değişimini ya da iadesini talep etmeme rağmen, bana şarj istasyonunun yerini değiştirerek tekrar test etmem söylendi ancak herhangi bir iyileşme olmadı; aynı problemleri yaşamaya devam ediyorum. Cihazı bir kez Genpa teknik servisine, üç kez Cepport teknik servisine olmak üzere toplamda dört kez servise gönderdim. Servis tarafından ana kartın değiştirildiği, lazer sensörünün kalibre edildiği ve yeni yazılım yüklendiği belirtilmesine rağmen problemlerim devam ediyor. Mağaza çalışanları, üç kez aynı şikayetle servise gittiğinde değişim yapılacağını söylemelerine karşın, dört kez aynı şikayetle göndermeme rağmen servis inatla değişim yapmıyor. Arızalı ürünü kullanmaya zorlanıyorum. Cihazın garanti süresi dolmak üzere fakat servis hâlâ değişimi yapmamakta direniyor. Cihazın yenisiyle değişimini veya servis sürecinde yaşadığım mağduriyetin ve güncel kur farkındaki tutarın ödenerek cihazın ücret iadesini talep ediyorum.

dreame-bot-d9-max-harita-bozmasi-5.pdf
dreame-bot-d9-max-harita-bozmasi-4.pdf
dreame-bot-d9-max-harita-bozmasi-3.pdf
dreame-bot-d9-max-harita-bozmasi-2.pdf
dreame-bot-d9-max-harita-bozmasi-1.pdf

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Arıza Bulunamadı Bahanesi İle Zaman Kazanma!

Gizem

Murat
07 Nisan 21:45

Özcan
14 Şubat 2023 23:16
Siril sonuçtan hiç memnun değil

Dreame Xiaomi Robot Süpürge Her Yıl Aynı Hata

Siril