24 Temmuz 2024 10:08

Yaklaşık 3 ay önce bu firmayı Instagram'dan bularak görüştük, yerlerine gittik. Sipariş aşamasındaki ilgi asla sonrasında yok. 4-6 hafta dedikleri ürünler için biz arayıp bilgi istemek zorunda kaldık. 3D çizim yapılacak dediler, biz arayıp isteyince zaman kaybetmemek için yapmadık dediler, bize sormadan? Ürünlerin gelmesi için birkaç kere aramak zorunda kaldık. Telefonları açmıyor ve asla ilgilenmiyorlar. Sahiplerinden O**** bey oldukça ilgisiz. Verilen söze güvendik, ödemenin yarısı nakit yarısı kredi kartıyla olacaktı ama sonrasında öyle bir şey söylediklerini hatırlamadıklarını söylediler. Sözleşmeye de bunu ucu açık yazmışlar. Özellikle sözleşmeyi çok iyi okuyup imzalayın. Teslim tarihini de mutlaka ekletin derim.
Şu an TV ünitesi ve dresuar bitti ama giyinme odasına yapılan kapı açılmıyor, alt kısmı da yere sürtünmekten yapıştırılan yerleri kalktı, arka kısmı görsel açıdan çok kötü, bir şeyle kapatılacaktı, kapı dedikleri şeyin de açma kapama aparatı takılmadığı için yapıştırdığımız bir bantla çekiyoruz ki zaten tam açılmıyor. Hem tasarımı hem işçiliği kötü. Görselleriyle ilettik ya cevap vermiyor ya da şu gün gelinecek deyip asla gelmiyor ve aramıyorlar. Çok küçük bir ödememiz kaldı (7500 TL) ki onu da iş bitince vereceğiz dediğimiz için oldukça kabalaştı. Aslında süreç boyunca esnaflık ve insan ilişkileri adına sıkıntılı çok şey oldu, O**** bey mimar olduğunu söyledi ama gerçekten çok yanlış bir iletişimi var, kasıtlı yapıldığını düşündüğümüz olumsuz tavırları var. Burada benzer bir şikayet daha görünce yazmak istedim. Eksiklerimiz giderildiğinde veya giderilmediğinde güncelleme yapacağım.

profile profile profile

Mimarlık Hizmetlerinde Hayal Kırıklığı Ve Uzayan Teslimat Süreci