27 Eylül 2024 14:07

Ürün için Nish Atelier ile ilk görüştüğümüzde ilgiliydiler. Her şey güzel ilerledi fakat iş teslimat konusuna gelince sürekli başkalarıyla iletişime geçmek zorunda kaldık. Görüştüğümüz kişiler 1 hafta sonra işten ayrılmaya başladı. Teslimat için verilen tarihten geç gelindi ama en büyük sıkıntı iletişim sıkıntısıydı. En son atılan hiçbir mesaja cevap dahi verilmedi. Kuruluma kendi ekibimizi göndereceğiz diye konuşmuştuk ama ne yazık ki işten hiç anlamayan kendi ekip bünyesinde olmayan ustalar geldi. Projeden haberleri dahi yoktu. Teslimatta çok fazla eksik parça geldi. Ustaların yeteri kadar hırdavat malzemesi bile getirmemişti. Onları biz sağladık. Ürün kalitesinde bir sıkıntı yoktu fakat çizilmeler, kırılmalar sıkça mevcuttu. Makyaj masası çekmecesine bölme istemiştik ve ücretini sonradan temin ettiğimiz bir parçaydı. O gelmedi, dolap içi bölmeler yapılmadı, dolap içi pantolon askılığı gelmedi, baza çekme kulpu fazlasıyla dar ve küçük. Bulmak için büyütece ihtiyaca duyuluyor. Aynanın ledi bozuk. Makyaj aynasının çekmece mekanizmasında sıkıntı var. Dresuar çekmecesinin iç kısmı düz sunta olarak gönderilmiş. Kumaş döşenmemiş. Bu şikayetler doğrultusunda öncelikle M***** Hanımın eşi S**** Bey bizle iletişime geçip 'eksikliklerinizi en kısa zamanda temin edeceğim, hiçbir eksiğiniz kalmayacak' demesine rağmen teslimattan bu yana yaklaşık 2 ay geçti. Şu an telefonlara cevap alamıyoruz ama Instagram adreslerinden fotoğraf, video paylaşıp işlerini çok düzgün yaptıklarını paylaşıyorlar. Eğer kaliteli ürün ama sıfır hizmet görmek istiyorsanız tercih edebilirsiniz fakat unutmayın ki karşınızda sizi insan yerine koyup iletişime geçen hiç kimse yok. Ayrıca da parçalarınız muhtemel eksik gelecektir.

24 Temmuz 2024 10:08

Heartısh Firması İle İlgili Şikayet

23 Haziran 2024 15:49

19 Eylül 2023 23:29
Beyaz Ahşap Mimarlık Eksik Malzeme Gönderildi, Ürünler Hatalı, Malzeme Kalitesiz

02 Kasım 2024 15:16