Dr. Nermin Filizci Varılsüha - Yapılamayan Medikal Cilt Bakımı

Dr. Nermin Filizci Varılsüha - Yapılamayan Medikal Cilt Bakımı
21 Temmuz 2024 10:58

Medikal cilt bakımı yaptırdım, işlem bittikten sonra ayna vermedikleri için WC nin yarı karanlık ışığında bile belli olan aynasında incelediğim cildimde kalan siyah ve beyaz noktalar için bir sonraki sefere tekrar gelmemi söylediler. Cilt bakımından çıkıyorsunuz ama cildiniz temiz değil çünkü karsınızdaki çalışan kalanları bir sonraki medikal cilt bakımınıza erteliyor. Cilt bakımı ürünlerini kaliteli kullandığı için tercih etmiştim ama cildimi temizleyemedikleri için ürün kalitesinin hiçbir önemi kalmıyor. Bir daha tercih etmem. Şikayetlerimi dile getirmeme rağmen odadan yeni hasta gelecek diye çıkarıldım yoksa odanızdaki aynada bakmaya çalışıyordum onun yerine WC ye yönlendirildim ışığı yetersiz bu odada bile yüzüm doluydu, karma cilde sahibim ve düzenli cilt bakımı yaptırıyorum, cildim dolu olmasa neden cilt bakımına geleyim? Şikayetimi WC kapısının önünde işlemi yapan Hanımefendiye dile getirdim. Aynı cevabı vererek yüzümde bariz belli olan siyah ve beyaz noktalarla işlemin bittiği söyledi. Belki benim gibi yarım yamalak bir şekilde medikal cilt bakımı yaptırmak istemeyen olabilir cildiniz temiz ise tercih edebilirsiniz. Cilt dolu diye şikayet edip tam olarak temizlemiyorlar. Doktor Hanımın cevabını aşağıya ekleyeceğim. Çünkü yarım cilt bakımını çalışanına kendisini bu şekilde yapmasını söylemiş. Yıllardır cilt bakımı yaptırıyorum tahriş olabilir diye bu şekilde dolu siyah noktalarla ayrılmamıştım tam tersine dolu cilde rağmen tahriş etmeden işini iyi yapan insanlar da var Kalan siyah noktaları bir dahakine hallederiz diye. İşlem mi bitirilir çöpe giden 2000 TL.

Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu Ve Müşteri Değersizliği

27 Aralık 2024 03:38
Neslican sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 14:20

Epilasyon Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp

26 Ekim 2024 16:47
Epilasyon Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ahu Birol Kocaalp Emrivaki Muayene Ücreti

21 Temmuz 2023 11:13