Uzm. Dr. Vildan Hacıfettahoğlu Klinikte Yaşanan Lazer Tedavisi Sonrası Sivilce Problemi

10 Nisan 2024 16:31

V***** H************* kliniğine yüzüme lazer için toplamda kontrol seanslarıyla beraber 3 kez gittim. Yüzümde inanılmaz bir sivilce problemi oldu ilk seansımda hafif bir sivilce durumu vardı ama son seansımda hayatımda çıkartmadığım kadar sivilce çıkarttım. Yüzümün her yeri doldu gören herkes sana ne olmuş diyor şimdi onun tedavisiyle uğraşıyorum. Kliniği aradım beni lazer bölümüne yönlendirdiler. Lazer bölümünü 2 kez aradım. Yüzümün fotoğrafını atıp bir çözüm üretmelerini rica ettim fakat gördükleri halde bana cevap vermediler bile. Bu yapılan saygısızlık sonucu bir daha ne çevreme ne de kendim asla gitmeyeceğim. Bir danışan kaybetmeleri çok önemli olmayabilir ama çevreye yansıtacağım olumsuz tepki sonucu birden fazla müşteri kaybedeceklerine eminim. Üstüne bir de bu yaptıkları olayı sosyal medyaya yansıtacağımı söylediğimde ısrarla aramaları yok mu :)

Naz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ahu Birol Kocaalp Emrivaki Muayene Ücreti

21 Temmuz 2023 11:13
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Neslihan Dolar Klinikte Yaşanan Tedavi Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

22 Ağustos 2024 17:55
dr-neslihan-dolar-klinikte-yasanan-tedavi-sorunlari-ve-musteri-memnuniyetsizligi-1.pdf

Uzm. Dr. Selma Uçar Lazer Epilasyon Başarısızlığı

06 Mayıs 2024 09:37
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Dr.Ecem Cantürk Nazlı Altın İğneden Sonra Yüzümde Kocaman Lekeler Oluştu Ve Mağdur Edildim

25 Temmuz 2024 00:22