Dr. Selda Yıldırım Muayene Dr... Selda Yıldırım Muayene Mağduriyeti

01 Mayıs 2024 07:56

2.5 ay önce yaptırdığım cilt bakımı işleminde bir sonraki cilt bakımı işlemim için fiyatlandırma bilgisi aldım. Bu süreçte bana verilen fiyatın üzerine zam gelmiş ve zam gelmeden önce bu bilgi benimle paylaşılmadı. Aynı işlem için beni 1300 TL daha fazla para vermeye mecbur bıraktılar. Durumdan şikayet ettiğimde de Türkiye'nin güncel durumunun bu olduğunu, marketten aldığımız bir sütün bile yarın aynı fiyatta olamayacağına dair ekonomi dersi aldım bir de üstüne. Tüm bunların ben de farkındayım ancak öncesinde fiyat bilgisi almamızın sebebi bir sonraki seansa maddi olarak hazırlıklı gitmemiz. Daha önce bir çok yere cilt bakımı işlemi yaptırdım, fiyatlara güncelleme gelse dahi ilk verilen fiyat geçerlidir, bir sonraki seansta güncel fiyat alınır. Şu an bu durumun beni zorlayacağını ve ve iptal talebinde bulunduğunu belirttim. Müşteri memnuniyeti adına asla hiçbir şekilde bu defalığına eski fiyattan yardımcı olalım size veya şu an siz eski fiyatı ödeyin bir sonraki seansınızda aradaki farkı ödersiniz gibi bir çözüm bulunmaya çalışılmadı. Verilen cevap 'tabi' şeklinde oldu. Zaten gittiğimiz işlemlere tonlarca para veriyoruz iyi doktor olsun sırf diye, bir karşılığında böyle muamele görüyoruz. Gerçekten sıfır müşteri memnuniyeti.

Neslican sonuçtan hiç memnun değil

29 Nisan 2025 14:20

Epilasyon Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp

26 Ekim 2024 16:47
Epilasyon Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Randevu Kaosu Ve Müşteri Değersizliği

27 Aralık 2024 03:38
Naz sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Ahu Birol Kocaalp Emrivaki Muayene Ücreti

21 Temmuz 2023 11:13