Dr. Esat Başaran Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

27 Şubat 2024 12:436.799

Senelerdir güvenle alışveriş yaptığım E*** B****** markasından, yine güvenerek gerçekleştirdiğim son alışverişimde gelen ürünlerin fotoğraflarını ekliyorum. Ürünlerin tarihleri geçmiş ve üzerlerine yeni barkod yapıştırılmış. Diğer kutunun etiketinin kaç kez değiştirildiği belli olmuyor. İade etmek istiyorum. 'Yeni ürün göndereceğiz' diyorlar. 'Tarihi geçmiş değil, basım hatası' diyorlar. Ancak ben gelecek ürünleri nasıl güvenle kullanabilirim? Etiketlerinin değiştirilmediğinden nasıl emin olabilirim ki! Kampanyalarda demek ki tarihi geçmiş ürünler bu şekilde gönderiliyor. Ürünlerin iade alınarak ödememin yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca o kadar çok E*** B****** sayfası var ki, artık hangisinin güvenilir olduğunu bulmak çok zor. E*** B****** markasının bu şekilde zarar görmesi çok üzücü. Markanın kendi sorumlusu bile aramıyor, Kargo Dağıtım Merkezi iletişime geçiyor. Tarihi geçmiş ürünleri çöpe atmak yerine iade talebinde bulunmaları da ilginç. (Ha, basım hatasıydı sahi, yine etiketler değiştirilip gönderilecek.) Ürünleri aldığım Instagram sayfası '7zeytin1inciir' (resmi ve güvenilir deniliyor).

28 Mart 2024 17:46

Peki daha önceden aldıklarınız ile kilo verdiniz mi almak istiyorum fakat tedirgin oldum şimdi

28 Mart 2024 17:45

Dr. Esat Başaran Tett Geçmiş Ürün Zeytuni

24 Haziran 2024 19:304.675

E*** B******'ın mavi tıklı Instagram hesabından zeytuni ürününü aldım. Sipariş gelince fark ettim ki TETT yani tavsiye e...

Dr. Esat Başaran Tett Geçmiş Ürün Zeytuni

Dr. Ender Saraç Kargo Ücreti İçin 100 TL İstiyorlar

23 Ağustos 2023 22:3355.438

Kullandığım ürünün faydası olmadığı için jel şeklinde olanından sipariş vermek istedim ama siparişi oğluma verdirmiştim,...

1 Yorum

7zeytin 1incir Ürün İşe Yaramadı!

26 Temmuz 2023 13:0719.277

7zeytin 1incir zayıflama ürününü aldım. Ürünü alırken anında dönüş satış yapıldı. Ürün bana ulaştı ancak hiçbir işe yara...

7zeytin 1incir Ürün İşe Yaramadı!
1 Destek1 Yorum