Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Esat Başaran Son Kullanma Tarihi Geçmiş Ürünler Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

27 Şubat 2024 12:43

Senelerdir güvenle alışveriş yaptığım E*** B****** markasından, yine güvenerek gerçekleştirdiğim son alışverişimde gelen ürünlerin fotoğraflarını ekliyorum. Ürünlerin tarihleri geçmiş ve üzerlerine yeni barkod yapıştırılmış. Diğer kutunun etiketinin kaç kez değiştirildiği belli olmuyor. İade etmek istiyorum. 'Yeni ürün göndereceğiz' diyorlar. 'Tarihi geçmiş değil, basım hatası' diyorlar. Ancak ben gelecek ürünleri nasıl güvenle kullanabilirim? Etiketlerinin değiştirilmediğinden nasıl emin olabilirim ki! Kampanyalarda demek ki tarihi geçmiş ürünler bu şekilde gönderiliyor. Ürünlerin iade alınarak ödememin yapılmasını talep ediyorum. Ayrıca o kadar çok E*** B****** sayfası var ki, artık hangisinin güvenilir olduğunu bulmak çok zor. E*** B****** markasının bu şekilde zarar görmesi çok üzücü. Markanın kendi sorumlusu bile aramıyor, Kargo Dağıtım Merkezi iletişime geçiyor. Tarihi geçmiş ürünleri çöpe atmak yerine iade talebinde bulunmaları da ilginç. (Ha, basım hatasıydı sahi, yine etiketler değiştirilip gönderilecek.) Ürünleri aldığım Instagram sayfası '7zeytin1inciir' (resmi ve güvenilir deniliyor).

Tülay

Peki daha önceden aldıklarınız ile kilo verdiniz mi almak istiyorum fakat tedirgin oldum şimdi

Özlem
Özlem

Kilo vermek için değil, diğer faydaları için bu mavi kutulu urunu kullanıyordum. Ancak ürünlr. Artık kullanirmiyim asla! Halen dönen olmadı tarihi geçmiş ürünler elimde kaldı.

Tülay

Hicret sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Esat Başaran Tett Geçmiş Ürün Zeytuni

24 Haziran 2024 19:30
Dr. Esat Başaran Tett Geçmiş Ürün Zeytuni

23 Ağustos 2023 22:33
B.berrin sonuçtan hiç memnun değil

7zeytin 1incir Ürün İşe Yaramadı!

26 Temmuz 2023 13:07
7zeytin 1incir Ürün İşe Yaramadı!