Kerem sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 21:05

Doremusic Mall Of İstanbul şubesinden 29.09.2024 tarihinde Crybaby mini wah pedal aldık. İçinden adaptör çıkmayacağını, herhangi bir elektrikçiden 9V 1A adaptörü alıp çalıştırabileceğimiz söylendi ancak 2 ayrı adaptör alıp denememe rağmen çalışmadı. Daha sonra kullanma kılavuzunda başka spesifik bir adaptör ile çalıştığını okudum. Durumu açıklayıp iade etmek istediğimi söyleyince mağaza sorumlusu H** Bey bana bir adaptör ayarlayacağını söyledi. Birkaç gün sonra kullanılmış ikinci el bir adaptör ayarladı. Aldım ve çalıştırmayı sonunda başardım. Ancak verilen adaptörden aynı gün ikinci kullanımda yanık kokusu geldi. İçini açıp baktığımda adaptörün daha önce tamir gördüğünü, lehimlendiğini, vida yuvalarının kırılıp tutkal yardımıyla yarım yamalak şekilde yapıştırılmaya çalıştığını gördüm. Görsellerine ekleyeceğim. Geç fark etsem evimde yangın çıkması işten bile değildi. H** Bey'e bu görselleri attığımda halledeceğim deyip bir süre daha bekletti. Ve yasal iade süreci devam eden bir ürünü iade alamayacağı ile ilgili kabul edilmeyecek gerekçeler sundu. Bir mağaza müdürü olarak ürünü iade almaya yetkisi olmadığını belirtti. Burada kişiden ziyade markanın bir sorunu olduğunu ortaya çıkarıyor. Zira yıllarca mağaza müdürlüğü yaptım ve şubemden yaptığım her ürün satışının iade sorumluluğu da şahsıma aitti. Tekrar belirtiyorum. Yasal iade süreci devam eden kullanılmamış bir ürün için herhangi bir üstümden izin almam gerekiyorsa markanın neden bana sorumluluğunu verdiğini sorgulaması lazım.

Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ve durumu anlattım. Destek birimine mail atmam söylendi. Derdimi bir de oraya anlattıktan birkaç saat sonra ilgileneceğiz diye bir mail geldi. Sonunda çözüldü çözülecek derken muhtemelen arızalı olan sistemlerinden rastgele hizmet memnuniyet anketi geldi. İkinci kez aynı yere mail atınca dönüş yapma zahmetinde bile bulunmadan sadece memnuniyet anketini tekrar yolladılar. 20 gündür basit bir işlem için bu kadar uğraştırılıyorum. İrili ufaklı birçok kez alışveriş yaptım senelerdir. Tek bir defa yardıma ihtiyacım olduğunda mağazanın ve markanın profesyonellikten ne kadar uzak olduğunu üzülerek gördüm. Hiçbir yerde muhatap bulamayıp Tüketici Hakları Hakem Heyeti'ne kadar taşıdım durumu çözümü belki aylar sonra olacak.

25 Eylül 2024 16:27 (Şikayetten 4 gün sonra)
Kerem
Kerem
25 Eylül 2024 18:48

Adaptör çıkmadığı söylendiği gibi herhangi bir 9V 1 a adaptörün çalıştırılacağı söylendi ve bu yanlış bir bilgilendirmeydi. Daha sonra bunu servisten ücretli olarak satmanızın etik olmaması yanında bunu kabul ettim. Bir süre haber gelmesini bekledikten sonra beni uzun süre erteleyip daha sonra tekrar iade etmek istediğimi söyledikten sonra bugün yarın gelecek şeklinde oyalanmaya devam ettim. Ben bu pedalı alıp bir ay kullanmadıktan sonra başka bir şekilde işimi çözdüm. Bunun yanında okuyup da cevap vermeden geçtiğiniz ikinci el tamir görmüş bir adaptör vermeniz ve o adaptörün neredeyse evimde yangın çıkartacak duruma gelmesi mağaza müdürünüze ilettiğim fotoğraflarla sabittir. Bunun da TCK maddelerince bir suç olduğunu hatırlatır. Bunun içinde ayrı bir tutanakla hukuki yollara başvuracağımı tarafınıza saygıyla bildiririm. Sorumlusu şahıs ve ya marka ile avukat aracılığı ile iletişime geçilecektir. Verdiğiniz cevabın tamamen geçiştirmelik ve iş ahlakına aykırı olduğunu saygıyla ifade eder. Bundan sonraki müşterilerinize daha çözümcü yaklaşmanızı tavsiye ederim. İyi çalışmalar.

Arif sonuçtan memnun

16 Ekim 2023 22:49
"İstanbul Marina ekibine ilgilerinden dolayı teşekkürler."

Doremusic Do-re Music Mall Of İstanbul Mağazası Saygısız Tavır

Oguzhan
12 Ağustos 2024 22:46
Arda sonuçtan hiç memnun değil

Doremusic Aldığım Plakçalar Arızalı Çıktı, İade Talebim Reddedildi

18 Ağustos 2025 01:58
Gülsüm sonuçtan hiç memnun değil

Doremusic Teknik Servisi Yetersiz

Gülsüm