Doremusic Do-re Music Mall Of İstanbul Mağazası Saygısız Tavır

Oguzhan
12 Ağustos 2024 22:46

Merhabalar,

12 Ağustos 20:00 gibi Mall Of İstanbul’daki Dore mağazasına amfi ve akustik gitar almak için girdim. Biraz göz attıktan sonra birkaç amfi denemek istediğimi söyledim. Topraklamadan dolayı denetemediklerini söylediler; tamam deyip akustik gitar bakmaya başladım. Personele soru sormaya çalıştıkça ters davranmaya başladı. Bana, "Paran varsa şunu al" deyip yan döndükten sonra bazı modelleri denemek istediğimi söyledim. Bana çok komik bir şekilde gitarların hepsinde sorun olduğunu söyledi. Nasıl yani dediğimde, boyaları aşınıyor tarzı komik bir bahane söyledi. Ben de akustik gitarı denemeden nasıl almamız bekleniyor dedim. O zaman 3-4 dakika deneyebilirsiniz dedi. Bir gitarı istedikten sonra denemem için uzattı ve gitti. Denedikten sonra ikinci bir gitarı denemeye başladım ve 1-2 dakika sonra bana uzaktan, "Yeterli" diye seslendi. Gitarı yerine bırakıp gittim. Başka bir gitarı denediğimi söyledim. Yine aynı saçma bahane ile arızalı olduklarını, sap boyasının aşındığını söyledi. Ben de cilayı demek istiyorsunuz sanırım ama zor bir ihtimal, normal bir çalımla dedim. Nasıl oluyor. Tam olarak bu dedikten sonra net bir şey demeden geçiştirmeye çalıştı. Ama süreçte yüzüme bile bakmadan, saygısızca kovar gibi konuşuyordu. Ben de tekrar gitarları sormak için ulaşmak istediğimi, bu yüzden personelin ismini sordum, iletişimi daha kolay sağlamak için. Tekrar yüzüme bakmadan isim isim diye uzatarak ismini vermeyi istemedi. En son biraz daha sorunca, "Emre" diyebilirsiniz dedi. Uzun saçlı, kolyeli, kahverengi tişörtlü bir personeldi. Bu tavırdaki personeller ile çalışmanız beni markanızdan inanılmaz soğuttu. O gün oraya ciddi alıcı olarak gitmiştim. Yıllardır Dore’den alışveriş yaparım. Umarım çalıştığınız personeller tavırlarını düzeltir ve başka müşteri kaybetmek zorunda kalmazsınız.

16 Eylül 2024 15:47 (Şikayetten 1 ay sonra)

Kenan sonucu yetersiz buldu

13 Ocak 2025 19:39
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Doremusic Fiyat İstikrarsızlığı Ve Güven Kaybı: Müşteri Memnuniyetsizliği

16 Ocak 2025 10:56

Dore Müzik'te Gitar Denemesi Hayal Kırıklığı

15 Şubat 2025 12:51
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Online Alışverişte Geciken Ücret İadesi Sorunu

11 Mart 2025 16:37
Kerem sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 21:05