Domino's Calypso Pizza Yağ Sorunu

31 Ağustos 2023 22:01
31 Ağustos 2023 15:11

31.08.2023 tarihinde getir yemek üzerinden sipariş verdiğim calypso pizza Ton balığının Yağı boca edilmiş şekilde şekilde teslim edildi. Yağ paketin dışına çıkmış durumda, pizza hamuru yağı çekmiş ıslak ve kutuya yapışmış halde getir üzerinden fotoğraflarıyla durumu ilettiğimde ürünün olması gerektiği şekilde teslim edildiğini ilettiler. Domino's gibi zincir markanın aynı ürününü daha önce defalarca sipariş verdim hiç böyle bir sorun yaşamadım. Bu ürünün olması gerektiği gibi olmadığını da biliyorum. Ton balığı yapı boca edilmiş Ürünün iadesini ve ödediğim ücretin de tarafıma iadesini rica ediyorum.

31 Ağustos 2023 23:49 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın , Gülden K. Şikayetiniz tarafımıza ulaşmıştır, geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.Hizmet kalitesinin devamlılığı adına en kısa sürede tarafınıza ulaşacağız. Saygılarımızla, Domino's Pizza Müşteri Hizmetleri

01 Eylül 2023 19:28

Merhaba, Müşterimiz ile görüşülerek müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Domino's Müşteri Hizmetleri

06 Eylül 2023 10:19

Aradılar ve Sadece konuyu araştırdıklarını söylediler hiç memnun değilim şu halde yenmeyecek yemeğe para ödedim. İade istiyorum

Ömür sonuçtan memnun

13 Mayıs 2025 19:09
"Çözüm için geri dönüş sağlayan merkez müşteri temsilciniz M**** hanıma teşekkür ederim. Fakat markayla ilgili görüşlerim değişiklik göstermeyecek. Çözüm adına sunulan hediye içinde teşekkür ederim fakat kabul etmediğimi tekrar belirtmek isterim. En azından sessiz kalmayan Domino's pizzaya da ayrıca teşekkür ediyorum."
Yanmış Pizza Ve Saygısız Müşteri Temsilcisi Deneyimi
Yanmış Pizza Ve Saygısız Müşteri Temsilcisi Deneyimi