Dolap Uygulaması Yorum Yapmamı Yasakladı!

Dolap Uygulaması Yorum Yapmamı Yasakladı!
Bahar
20 Ocak 2024 15:01

Dolap uygulaması hesabıma haksiz yere yorum yapma kısıtlılığı koydu. Neymiş başka yere yönlendirme yapmışım. Böyle bir saçmalık duymadım ben! Ben müşteri olacağım size para kazandıracağım -ki çok sık alışveriş yapan biriydim- hem de böyle bir engel yiyeceğim bu ne saygısızlık müşterinize ya! Satıcı bana "isterseniz başka yerden indirim yaparım" yazdı ben de "nerede öteki yerde mi? " gibi bir sualde bulundum yorumum gitmedi diyerek iki kere gönderdim. Hemen peşine karşıma 2 gün sonra mı ne yorum yasağı konulacak gibi bir bildirim kutusu çıktı önüme.

Bunun üzerine dolap destek'e yazdım, ilgileneceklerini ve itirazımı değerlendireceklerini söyledi. Ben de herhalde kapanmıştır diye düşündüm. Şu an soru yönelten birine cevap yazamayınca anladım ki suçlu gibi men edilmişim yorum yapmaktan! Bu ne manasız bir yasak ve çok büyük bir saygısızlık müşterinize! Bu tıpkı McDonald's da Burger King deyince oraya girmekten ya da konuşmaktan men edilmek gibi!

Böyle bir saçmalık olur mu ya? Suç işlemiş gibi bir muamele yapıyorsunuz! Bu ne katı bir tutum! Derhal bu yorum engelimin kaldırılmasını talep ediyorum, istiyorum aksi takdirde bir daha kullanmayacak ve kimseye de tavsiye etmeyeceğim! O zaman ben de size sizin dilinizden konuşayım ve diyeyim ki Instagram takipçisi çok ve çevresi de geniş biriyim. Sizi her yere şikayet edeceğim bu yasak kalkmazsa şayet!

Pınar
22 Aralık 2023 23:39

Derya
01 Nisan 2024 17:33
Dolap Uygulamasının Haksız Ceza Vermesi

Farah
02 Nisan 2024 00:24
Dolap, Hesabımı Aktif Kılın Lütfen
Kartal sonuçtan hiç memnun değil

Kartal
27 Mayıs 2024 15:00

Banu
06 Mayıs 2024 04:45
Dolap Haksız Yorum Cezası Verdi Düzelmiyor!
Dolap Haksız Yorum Cezası Verdi Düzelmiyor!
Dolap Kategorileri