Beyza sonuçtan hiç memnun değil

21 Kasım 2024 12:55

Dolap uygulamasından ürün satışı yaptım ve kargoya verdim. Kargo teslim edildikten sonra bana geçmesi gereken 575 TL yerine 280 TL oldu. Nedenini sorduğumda kargo firmasının desiden kaynaklı ek ücret aldığını söylediler. Kargo firmasını aradığımda, ücretin tamamıyla Dolap firmasının aldığını, kargonun bu ücretten ek bir ücret kesemeyeceğini belirttiler. Dolap uygulaması hiçbir şekilde kendilerinin ücret almadığını söylüyor. Kesilen ek ücretleri kargo firmasının aldığını söylüyor. Hem ürünümden zarar ettim hem de şu an hiçbir şekilde çözüm üretilmiyor; ne kargo tarafından ne de Dolap tarafından. Zaten komisyon oranı çok yüksek, bir de üstüne üstlük kargolardan fahiş fiyatlar kesiyorlar.

22 Kasım 2024 09:54

Sattığım üründen 291 TL ek kargo ücreti kesildi müşteri hizmetleri ile iletişime geçiyorum kargo firmasının suçluyor kargo ile iletişime geçiyorum paranın tamamını dolap aldığı için biz ücret almıyoruz deniyor destek talebi oluşturuyorum bir kere arıyorlar ulaşamadıklarında tekrar arayamadıklarını söylüyorlar ve bir daha asla destek talebi oluşturulamayacağı söyleniyor hem yüksek komisyon oranları hem yapılan haksızlıklar üstelikte müşteri temsilcisi bile bulamıyoruz karşımızda haksız yere kesilen ücretin iadesini talep ediyorum ve şikayetçi olabileceğim her yerden de şikayetçi ve davacı olacağımı bildiriyorum

Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

Ayhan
05 Şubat 2025 22:47

Dolap Uygulamasında Sonradan Kesilen Ücretler Ve Kazanç Düşüşü

Hayrunnisa
24 Mayıs 2025 21:04
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
08 Ocak 2024 14:42
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Dolap Uygulamasında Haksız Kesintiler

Esra