Seat Esenyurt Doğuş Yetkili Servis Aracımı Bozdu!

06 Nisan 2023 10:59

2018 model Leon aracımı 27 Mart tarihinde Esenyurt Doğuş Oto servisinize ağır bakıma bıraktım (11 bin 500 ) bırakırken zaten yok arabanın bagaj ipi kopmuş 10 lira sanki pazardan alışveriş yapıyoruz alt tarafı arabayı bakıma sokuyorum tamam dedik yapılsın (yapılmamış) 2 gün sonra bakımdan aldığım araba 1 gün sonra arıza veriyor araba kapalı kalorifer motoru çalışmaya başlıyor acil yardım geldi açtı reset attı ama araba düzelmedi kalorifer motorunun fişini çekti acemi birisi değilim 2014' ten beri araç kullanıyorum ve çok titizim ilk defa başıma böyle bir problem geliyor. Arabayı servise götürün dedi götürdüm bizlik değil tesadüf olmuş dedi. Arkadaşım bu kaçıncı tesadüf 1 yıl önce de aracımı servisinize bakıma verdim gayet iyi durumda dediğiniz aküm 1 gün sonra bitti tesadüftür dedim sizin gibi, gittim yeni akü aldım hadi o tesadüf bu da mı tesadüf?

Biz makineye bağlıyoruz makine arıza göstermiyorsa belirtemeyiz dedi siz onu belirtemiyorsunuz bunu belirtemiyorsunuz! '' peki o gün arabayı bırakırken yanda bakıma getirilen çupra marka aracın farları açık kim bilir ne zamandan beri biz söylüyoruz o şekilde kapatıyorsunuz bu da mı tesadüf ona da mı bizlik değil diyorsunuz! '' arabanın sorununa bakıldı 4 gün sonra araba yapıldı dendi gittim arabada ek sistem var ses sistemi kabloları oradan geçiyor bizden kaynaklı değil siz kasislerden geçerken temassızlık olmuş olabilir o soketin değişmesine 20 bin lira 30 bin lira tutar tekrarlarsa o şekilde ücreti dendi! Ve kapıya gelir gelmez ne tesadüftür ki :) araba yine aynı arızayı verdi tesadüfler merkezi!

Ben arabayla ilk defa kasisten geçmiyorum 1 senedir araç bende il dışına da çıktım dağa da çıktım bayıra da çıktım bu araba temassızlık yapmadı da bakımdan sonra mı temassızlık yaptı siz yapmadıysanız siz bozmadıysanız ben canım sıkılınca kaputu torpidoyu açıp kablolarla mı oynuyorum arabanın üstünde mi tepiniyorum o kadar tarihi eser marka arabalara bir sürü ses sistemleri baslar takılıyor hiçbir şey olmuyor da benim yepyeni 5 yaşındaki arabamda mı en iyi marka küçük bir ses sistemi mi sorun oluyor sırf para üzerine kurulmuşsunuz nereden ne yapsam da para koparsam zart tan zurt tan hatalar yazmışsınız yok silecekler iyi durumda değil yazıklar olsun. Sizin yüzünüzden işimi gücümü bıraktım sanayilerde geziyorum.

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Eksper Raporu Sonrası Hayal Kırıklığı: Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Sorumluluk Reddi

10 Nisan 2025 10:04

Doğuş Oto Personelinin Saygısızlığı

12 Şubat 09:27
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Esenyurt'taki Serviste Yüksek Ekspertiz Ücreti

12 Nisan 2025 18:49
Esenyurt'taki Serviste Yüksek Ekspertiz Ücreti
Cengiz sonuçtan memnun

Fatura Şişirmesi Ve Bilgilendirme Eksikliği Nedeniyle Mağduriyet

29 Ekim 2025 20:20
"Sayın İsmail Güller'e pozitif ve çözüm odaklı tavrı için özellikle teşekkür ederim. Firmanıza daha önce olduğu gibi bundan sonrada uzun yıllar güvenimizin devam etmesini dilerim. İyi çalışmalar dilerim."
fatura-sisirmesi-ve-bilgilendirme-eksikligi-nedeniyle-magduriyet-2.jpg