Dögen Masa Sandalye Kampanya Ürünü Masa Ve Sandalye Kalite Sorunu

06 Eylül 2024 23:24

Masa sandalyede kampanya vardı diye masa sandalye aldık. Masada orada fark etmedik, o denli çizik yoktu fakat sonrasında fark ettik, hem ayağında çizikler var bayağı hem üstünde sandalyede de defo var. Mağazaya gittik değişim için, biriyle konuşturdular, asla yanaşmadı. Sonra çalışan beyefendi, 'Ben sahibiyle görüşüp dönüş yapacağım,' dedi. O da hikaye. Sosyal medyadan yorumlar hoşlarına gitmeyince hemen siliniyor. Sadece satana kadar, sonrasında asla arkasında durulmuyor. Yazıklar olsun. 😡😡😡

Ahmet
Ahmet

Merhaba Pervin hanım buradan iftira ve karalama yaparak bizi ve bünyemizde çalışan 15 arkadaşımızı ve onlara bağlı olarak en az 60 kişiyi zan altında bıraktığınızı ve büyük bir kul hakkı aldığınızı üzülerek bildirmek isteriz. Siz kampanyalı ürün almadınız siz teşhir ürünü aldınız size üründe ki tüm detaylar eksiksiz olarak anlatıldı ve gösterildi Siz de normal fiyatının çok altında bir satış olduğu için ürünü görerek, beğenerek aldınız kullandınız. Firma olarak müşteri memnuniyetini her zaman gözetip koruyan bir firmayız kayıtlarımızda bulunan 9.000'den fazla müşterimizi memnun etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Sizi de memnun etmek için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye çalıştık misafirleriniz gelmeden masa sandalyelerinizi yetiştirdik ürünlerimizi kullandınız misafirleriniz gittikten sonra bilerek ve görerek kabul ederek aldığınız ürünü 15-20 gün sonra değiştirmek isteğinizi söylediniz bizde bunun mümkün olmadığını ama ürünler ile alakalı bir sorun var ise her zaman yardımcı olabileceğimizi belirttik.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2025 15:49

01 Mart 2025 13:23