26 Nisan 2024 16:33

Doğa Sigorta'dan 21.04.2024 tarihinde başlayan yurt dışı (Almanya için) seyahat sigortasını ben ve çocuklarım adına yaptırdım. İzmir Almanya konsolosluğuna poliçeleri teslimden 2 gün sonra istedikleri sigortadan bu olmadığını Almanya'dan istediklerine dair mail aldım. Bunun neticesinde poliçeyi iptal için acentamla görüştüm ve konsolosluğunun gönderdiği maili ilettim. Doga sigortaya iptal için bu maili gönderen acenteye biz bunu iptal için kabul edemeyiz bize PDF ya da konsolosluktan belge almamız söylendi. Almanya konsolosluğuyla böyle bir belge talep için iletisim kurabileceğimiz bir kanal yok. Konsoloslukla iletisim sadece onlar istediğinde size ulaşıyorlar. Bizim verdiğimiz belge kabul edilmeyerek poliçemizi iptal etmediler. Mağdur durumdayım. İsini insanların parasını ellerinden almak için zora sokan bu firmadan kesinlikle işlem yaptırmayın. 4 kisilik yurt dışı saglik sigorta parasına el koydular.

26 Nisan 2024 16:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvurunuzla ilgili Müşteri ilişkileri yetkilimiz en kısa sürede sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla. DOĞA SİGORTA A.Ş

30 Nisan 2024 16:58

Sayın İlgili, Sizlerle iletişime geçilmiş olup, tarafınıza detaylı bilgi sözlü olarak aktarılmıştır. Saygılarımızla.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2024 14:40
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 10:03

05 Ekim 2023 19:01
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 18:02
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

10 Ocak 2025 16:24
Doğa Sigorta'nın Ani İptali Mağduriyet Yarattı