Doğa Koleji Eğitim Kurumları Servis Konusunda Velisini Mağdur Eden Okul

17 Ağustos 2023 11:33

Doğa Koleji Acarkent kampüsü maalesef servis şirketi olarak binsat firması ile çalışıyor. 7 km lik mesafe için İBB sitesinde ücret 19.414,49 TL çıkarken bizden 39.761.- tl servis ücreti talep ediliyor. 2 katından fazla! Bu artık çok ayıp. Doğa Beykoz'da okuyan ve bizden neredeyse okulu 2 kat daha uzakta olan yeğenim için İBB sitesinde 25.874.- tl çıkarken talep edilen ücret 37.125.- tl yani yüzde 43 fazlasını talep ediyor, çünkü Beykoz Doğa Binsat ile çalışmıyor başka bir taşıma firması ile çalışıyor. Bizden ise binsat 2 katı fazla ücret talep ediyor ve işin kötüsü Doğa Koleji Acarkent de bu fiyatların farkında ve bu şekilde Binsat ile anlaşmış inanılır gibi değil. Binsat ile görüştüğümüzde yaptıkları açıklama daha da enteresan. Doğa Koleji Sarıyer ve Acarkent fiyat olarak da diğer Doğalar'dan daha pahalı olduğu için servis olarak da öylelermiş ve okulun bundan haberi varmış. İnanılır gibi değil.

17 Ağustos 2023 11:41 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Sayın Gözde A. Yazmış olduğunuz şikayet ilgili birimlere iletildi. En kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır Bilginize

Ömer
Ömer

Ne ayıp i hanımefendi ayıp i bilen mi var derdimizi kime anlatacağız ya da kimi kime şikayet edeceğiz Allah hepimizin yardımcısı olsun

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Ciddi Fiziksel Ve Psikolojik Saldırılara Karşı Yetersiz Önlem

24 Aralık 2025 23:17
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Doğa Koleji Eğitim Kurumları Çözülmeyen Şikayetler Ve İade Sorunu!

05 Temmuz 2025 17:17