Doç. Dr. İsa Kaya'nın Başarısız Rinoplasti Ameliyatı Ve İlgilenmemeleri!

26 Ocak 2024 08:584.739

1 Şubat 2023'te ameliyat oldum ameliyat tarihim 3 kez ertelenmişti, dis-mor-fik bozukluğum olduğu için ameliyat olmak istedim, ameliyattan 8 gün sonra alçımı aldığında burnum çok kötü gözüküyordu, bana şiş olduğu için öyle görünüyor dedi, burnum kendi burnumdan daha büyüktü ama o sonucun şişlik olduğunu düşünerek şişliği geçecek diye aylarca bekledim geçmedi beni 2. Ayda kontrol etti ve 6. Ayda düzeleceğini burnun inceleneceğini şekilleneceğini söylemişti incelmeyi geçtim daha da kötü oldu 8. Ay, 9. Ay 10. Ay 11. Ay ve şu an 12. Ay burnum düzelmedi bir yıl oldu ve burnum orijinal burnumdan çok daha kötü oldu daha büyük daha iri daha geniş ucu düştü ve ucu geniş gözlerimin arası çok değişik bakışlarım bozuldu burnumun ortası çukur ameliyattan önce kemerim yoktu şu an hem kemeri var hem de kemer bölgesinde küçük kemik çıkıntıları var üstteki kemik başlangıcı yamuk, burnumun kontör hattı sırtı eskisinden çok daha geniş kanatlarımı daraltmadığı için burnum çok kötü görünüyor Afrika 'lı asyalı burnuna benzetilmiş gibi. Co. Lu. Mel. La. Mı kısaltmış, ucu şiş ve kötü bir şekilde çıkık görünüyor "ost. E. O. Tomi" kemikleri çok kötü görünüyor oradaki deri bollaşmış gibi ama buna rağmen düzgün törpülenmemiş, ameliyattan sonra 4 kere ameliyat resimlerimi istedim bana göndermediler üstelik Instagram hesabında burnumun sadece yan görüntüsünü hikayede paylaşmıştı normalde tüm hastalarının önden görünümlerini de paylaşıyor ben maalesef mağdur edildim üstelik çok araştırdığımı düşünmüştüm 8 ay depresyonla mücadele ettim, burnumu görenler doktoru suçluyor bazen bana bunu bilerek yaptığını düşünüyorum benden başka mağdur ettiği hastası çok az. Ameliyat olduğuma dair belgelerimi de vermediler. Ameliyatımı gerçekleştiren alfa Tıp Merkezi belgelerimi istediğimde doktordan istemem gerektiğini söyledi doktor ve sekreterleri bana dönüş yapmıyor belgelerimi resimlerimi vermiyorlar muayene için aradığımda randevu istediğimde bunu yapmıyorlar ya asistanları izinde oluyor ya kendisi ameliyatta anlayacağınız paranızla rezil ediliyorsunuz kurbanlık gibi oluyorsunuz size verilen maddi manevi psikolojik zarar umurlarında olmuyor eskidenmiş doğru düzgün ameliyatlar.

Yorumlar(10)

2 Haziran 2024 21:56

Neslihan, do you have email? I want to talk with you!

2 Mayıs 2024 14:58

Çok üzüldüm bunu yaşadığınıza Instagram üzerinden bir hanımefendi bana ulaştı onda burun ucunda çukurluk yok ama yine yamukluk ve önceki burundan daha büyük bir görüntü var. Eğer ameliyatın üzerinden 1 yıl geçtiyse revizyon ameliyatı için doktor görüşmelerine başlayabilirsiniz. Bu arada revizyon için bu adam da dahil herhangi bir doktora değil, revizyon üzerinde uzmanlaşan bir doktora gitmeniz lazım. Geçmiş olsun dualarım sizinle. Bir doktorun kalitesini en çok da böyle durumlar gösterir.

11 Nisan 2024 18:20

Merhabalar ne zaman ameliyat oldunuz şişlik vardır 1.5-2 yıla ancak geçiyor kendinizi üzmek için çok erken doktorunuzlada bir görüşün revizyon isteyin gerekirse

6 Nisan 2024 21:48

Ben de bu adama ameliyat olmak istiyordum çok üzüldüm şu an ameliyat başarısız olmuş olabilir ama ihmal asla affedilemez iyice anksiyete sahibi oldum bu doktorların suçları yüzünden. Çok geçmiş olsun size de daha böyle bir durum yaşayan var mı? Siz başka insanlarla iletişime geçtiğinizde sizinle aynı durumu yaşayan var mıydı?

2 Şubat 2024 14:01

Merhaba burnunuzun şeklini merak ettim fotoğrafları paylaşmak istermiydiniz

Doç. Dr. İsa Kaya Estetik Operasyon Sonrası Beklenen Sonucun Alınamaması Hakkında Şikayet

25 Ocak 2024 23:254.265

1 Şubat 2023'te ameliyat oldum. Ameliyat tarihim 3 kez ertelenmişti. Dis. Mor. Fik bozukluğum olduğu için ameliyat olmak...

1 Destek2 Yorum

Dr. Mehmet Ali Çiftçi Şikayetçiyim

2 Mayıs 2024 07:2814.243

3 Mart 2023 te bu doktora rinoplasti oldum burnum öncesinde kemikli ya da yamuk değildi kalın derili ve kanatları geniş ...

1 Destek2 Yorum