Diyanet İşleri Başkanlığı Yenişehir Petekkent Cami Yüksek Sesle Ezan Sorunu

16 Temmuz 2024 00:38

Pendik Yenişehir Mahallesi, petekkent camii imamı çok yüksek sesle uykumuzdan sıçramamıza sebep olacak şekilde, bozuk ses sistemiyle beraber hayatımızı cehenneme çevirdi.

Gün boyu arada da okuduğu şeyler dışında gece 12:20'de sela okumakta. İnsanların hastası olabilir, işi gücü için erken yatmıştır, çığlık çığlığa en yüksek sesle, insanlar sıcaktan camları kapatamaz bir durumdayken rahatsızlık veriyor.

Artık bu. İnsanları dinden soğutmaktan başka bir şeye yaradığını sanmıyorum. Bu tutumun. Özellikle sabah ezanlarının sesinin biraz kısılmasını ve bu kadar tizden kulak tırmalayıcı bir tondan okunmamasını bekliyoruz.

Camiye çok yakın oturuyoruz, bu eve taşındığımızdan beri uykumuz harap oldu.

Gökhan

Senin düşmanlığın dine karşı fazla söze ne hacet.

Gökhan

Rahatsız oluyorsan kafir memlekete gideceksin ezan sesinden sela sesinden hiçbir Müslüman rahatsız olmaz dinden de soğumaz işine bak

Sena
Sena

Ben niye gidiyormuşum, siz şeriat ülkelerine gidin. Öncelikle insanların huzuru gelir, kininizden dolayı unuttuğunuz dinin esasında da zorlama yoktur, huzuru sağlayacak kurallar vardır. Kulağınızla düzgün ve kurallar dahilinde okuyup okumadığını bile bilmediğiniz bir imamı savunmanızdan düşünme kapasitenizi belli ediyorsunuz zaten.

08 Eylül 2023 12:37

Diyanet İşleri Başkanlığı Pendik Harmandere'de Sabah Ezanının Yüksek Sesi Çocuklarımızı Korkutuyor

02 Ekim 2025 20:57